in

Afscheidscadeau kinderdagverblijf; leuke ideeën voor de groep!

Afscheidscadeau kinderdagverblijf

Afscheidscadeau kinderdagverblijf; lees vooral ons artikel als je op zoek bent! Het afscheid nemen van een kinderdagverblijf kan zowel voor kinderen als voor ouders emotioneel zijn. Een mooie manier om deze bijzondere gelegenheid te markeren is door een afscheidscadeau te geven aan het dagverblijf en de medewerkers die voor jouw kind hebben gezorgd. Hieronder volgen enkele tips voor het kiezen van een geschikt afscheidscadeau.

Waarom een afscheidscadeau dagverblijf geven?

Het dagverblijf is een belangrijk onderdeel in het leven van jou en je kind(eren). De plek waar de leidsters je kind(eren) altijd met een grote glimlach opgewacht hebben, en waar ze dag in dag uit voor jullie klaar stonden. Komt het afscheid nemen bij het dagverblijf van je kind(eren) al dichtbij? Dan is dit ook iets waar zeker stil bij gestaan moet worden. De liefde die je kind(eren) de afgelopen jaren ontvangen hebben, kun je niet zomaar terug geven. Echter, een mooi afscheidscadeau voor het kinderdagverblijf, is een heel goed begin!

Geef een persoonlijk cadeau

Maar wat geef je dan als afscheidscadeau kinderopvang leidsters. Een persoonlijk cadeau wordt altijd gewaardeerd en laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het kiezen ervan. Wat dacht je van een fotoalbum of fotolijstje met foto’s van jouw zoon of dochter en de medewerkers. Of maak een leuke collage van tekeningen die jouw kind heeft gemaakt tijdens zijn of haar tijd op het dagverblijf.

Tip; je kunt ook per leidster een afscheid kinderdagverblijf juf geven of maken! Kijk hier voor dag van de leidster cadeau.

Geef een praktisch cadeau

Een praktisch cadeau kan handig zijn voor het dagverblijf en zal ook worden gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan een set educatief speelgoed, of een nieuwe puzzel of spel dat kan worden toegevoegd aan de collectie van het dagverblijf.
Dit kun je ook nog persoonlijk maken door een persoonlijke boodschap met foto van jouw zoon of dochter toe te voegen. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de doos van de puzzel of het spel.

Trakteren als bedankje

Ook belangrijk bij het afscheid van het dagverblijf; het trakteren! Voor veel kinderen is het afscheid gelijk met hun verjaardag, maar dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Er zijn veel leuke opties voor afscheid kinderdagverblijf traktatie.

Zorg voor een blijvende herinnering

Een afscheidscadeau kan een mooie manier zijn om herinneringen te bewaren aan de tijd die jouw kind heeft doorgebracht op het dagverblijf.

  • Geef een klok met een leuke tekst of foto en de naam van je kind. De tekst ‘de tijd vliegt bij… ‘  en dan de naam van de groep; dat is natuurlijk heel toepasselijk!
  • Laat een gravure maken op een stuk speelgoed, met een leuke tekst een de naam van je zoon of dochter.
  • Geef een kunstwerk dat jouw kind heeft gemaakt als herinnering aan de medewerkers van het dagverblijf als Afscheidscadeau kinderdagverblijf.

Overweeg de wensen van het dagverblijf

Het kan nuttig zijn om de wensen van het dagverblijf te overwegen bij het kiezen van een afscheidscadeau. Sommige dagverblijven hebben misschien een bepaalde behoefte, zoals een groepscadeau kinderdagverblijf. Denk hierbij aan nieuwe boeken of buitenspeelgoed. Je kunt altijd de directeur of medewerkers van het dagverblijf vragen wat voor soort geschenk het meest nodig of gewenst is.

Bedank de medewerkers persoonlijk

Een persoonlijke bedankbrief, op een brief of een mooie kaart aan de medewerkers van het kinderdagverblijf kan een waardevol en hartverwarmend gebaar zijn. Laat weten hoe dankbaar je bent voor de zorg en aandacht die jullie hebben ontvangen tijdens zijn of haar verblijf en wat dit heeft betekend voor jou en jouw gezin. Weet je niet welke afscheid kinderdagverblijf tekst je moet gebruiken? Hou het eerlijk, misschien met wat leuke dingen die ze op de groep hebben gedaan!

Alle afscheidscadeau kinderdagverblijf

Het geven van een Afscheidscadeau kinderdagverblijf kan een mooie manier zijn om jouw dankbaarheid te tonen voor de zorg en aandacht die jouw kind heeft ontvangen. Door het cadeau persoonlijk te maken, praktisch, blijvend en in overeenstemming met de wensen van het dagverblijf, kunt je ervoor zorgen dat het een speciaal en betekenisvol cadeau is. En het allerbelangrijkste; vergeet ook niet om de medewerkers persoonlijk te bedanken voor hun toewijding en harde werk bij het afscheidscadeau dagverblijf!

Afscheidscadeau kinderdagverblijf bestellen

Het afscheidscadeau kinderdagverblijf voor het dagverblijf bestel je eenvoudig bij een van deze leuke webshops, zoals YourSurprise , Smartphoto en Bulbby. Breng een bezoek aan onze Pinterest-pagina voor extra tips en inspiratie.

Bekijk ook eens onze cadeautips voor het bedanken van iemand.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

abraham 50 jaar

Wat geef je cadeau aan Abraham 50 jaar?

inrichten van je woning

Tips bij het inrichten van je woning op een budget-vriendelijke manier