in

Cadeau jongen 20 jaar; de beste cadeautips!

cadeau jongen 20 jaar

Cadeau jongen 20 jaar; wat moet je dit jaar toch weer cadeau geven? Een verlanglijstje maken doet hij vast niet meer, dat is niet echt stoer. En geld geven is ook niet echt leuk. Maar wat is dan wel een leuk cadeau voor volwassen zoon, jouw vriendje of jouw grote broer. Daarom hierbij het antwoord; Wat geef je iemand die 20 wordt?

Voor de spelcomputer

De meeste jongens zijn gek op gamen, dus met een spel voor de spelcomputer zit je vaak wel goed. Het is wel even handig om te weten welke spelcomputer hij heeft. Stel; hij heeft een Xbox, dan heeft hij natuurlijk niets aan het Playstation spel of spel voor de Switch. Misschien ook van wat voor spellen hij houdt of kun je eens navragen over wel spel hij het al lang heeft. Accessoires voor de spelcomputer zijn ook erg leuk om te geven! Heb je echt een groot budget; dan verras je hem natuurlijk gewoon met een Game pc!

Goed voor de dag komen

Als jongeman van 20 jaar wil hij natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Heel wat anders als toen hij een jaar of 10 was, nu is hij misschien zelfs wel wat ijdel!

Bekijk hier nog meer cadeaus voor hem.

  • Sokken; kleren maken de man; dat weten de 20 jarige jongen echt wel. Als je jouw outfit echt af wilt maken, dan hoort daar natuurlijk een paar hippe sokken onder. Bijvoorbeeld Happy Socks, vrolijke sokken voor een goede kwaliteit. Kijk ook eens bij HEMA; zij hebben hele grappige cadeau sokken zoals “you bacon me crazy”  en “Time Fries” ipv Time flies! Sokken die je heel leuk cadeau kunt geven!
  • Een mooie sporttas is ook een goed cadeau; tenminste als hij graag sport. Misschien van zijn favoriete merk of team. Een luxe sporttas is iets waar hij jaren mee zal doen.
  • Boxershorts zijn ook een leuk geschenk. Natuurlijk niet van die saaie witte, boxershorts heb je tegenwoordig ook in veel verschillende hippe soorten. Let op: je kunt niet altijd een boxershort cadeau geven. Dat is leuk voor een vriend of je broer, maar misschien wat minder geschikt om kado te geven als schoonouders zijnde. 🙂
  • Een goede, mooie laptoptas, die is tegenwoordig eigenlijk onmisbaar. Loopt hij nog steeds met de rugzak die hij kreeg toen hij 12 kreeg? Dan is het echt tijd voor een andere. Een goede laptoptas kan best prijzig zijn, dus kijk hier gerust eens naar de mogelijkheden om samen een cadeau te geven.
  • Gaat hij graag naar de sportschool en is hij met zijn voeding bezig? Kijk dan ook eens bij Body & Fit.

Cadeau man 20 jaar

Als je weet dat je zoon, neef, kleinzoon op reis gaat binnenkort, dan is het heel handig om een leuke gadget of cadeau te kopen dat te maken heeft met zijn volgende reis. Als wij dan toch een tip mogen geven voor kado jongen 20 jaar, dan is het om het persoonlijk aan te pakken.

 

Verjaardagswensen 20 jaar

Cadeau voor je vriend

Grappige cadeaus

Als je een cadeau zoekt voor een goede vriend, dan neig je meer naar grappige cadeaus. Misschien zelfs cadeaus met een erotisch tintje. Vriendengroepen hebben de behoefte om elkaar gekke cadeaus te geven. Wat dacht je van een spionagekit om vrouwen mee te bespieden? Deze cadeaus zijn ook een succes als sinterklaas cadeautjes 20 jaar.

Gamen

Op zoek naar een kado voor je grote broer of je vriend? Waar maak je een man blij mee cadeau? Hij heeft vast een game computer, zoals een Wii, Xbox 360 of Playstation. En wedden dat een van de nieuwste games op zijn verlanglijst staan? Zoek uit van welk soort spellen hij houdt en je hebt zo een nieuw spel voor hem geregeld.

Bekijk hier nog meer cadeaus voor gamers.

Alle cadeau jongen 20 jaar op een rij

bol.com (€18,95)
bol.com (€14,99)

 

Op zoek naar nog meer cadeaus of wil je weten wat vragen voor verjaardag 21, cadeau 21 jaar man? Of wat geef je aan een man die alles al heeft?

Breid je kennis uit met behulp van onze Pinterest-pagina voor nog meer waardevolle tips.

 

Written by mslaros

Cadeau man 21 jaar; onvergetelijke cadeaus voor hem!

Cadeau man 21 jaar; onvergetelijke cadeaus voor hem!

cadeau jongen 19 jaar

Cadeau 19 jaar man; stoere cadeaus om te geven!