in

Cadeautjes Avondvierdaagse & traktaties

cadeautjes avondvierdaagse

Cadeautjes avondvierdaagse; ben jij op zoek naar iets om te geven tijdens de intocht of het inhalen van de A4D?
De Avondvierdaagse is een traditioneel wandelevenement in Nederland dat elk jaar plaatsvindt. Gedurende vier avonden wandelen deelnemers routes van verschillende lengtes. Het is een sociale gebeurtenis waarbij kinderen, ouders, grootouders, scholen en sportclubs allemaal samen komen om te wandelen en van de buitenlucht te genieten. Lees gerust verder voor enkele ideeën voor de perfecte cadeautjes avondvierdaagse.

Wat geef je tijdens avondvierdaagse?

Aan het einde van de vier dagen worden de deelnemers vaak beloond met een medaille en cadeautjes, vooral cadeautjes avondvierdaagse die je om de nek kunt hangen! Een avondvierdaagse omhangcadeau dus. Het belangrijkste bij het kiezen van het perfecte cadeau voor de avondvierdaagse is om na te denken over de persoon die je het geeft. Wat vinden ze leuk? Wat zou hun ervaring van de vierdaagse nog beter maken? Met deze vragen in gedachten, kun je niet fout gaan.

Kijk hier voor kado voor meisjes!

Avondvierdaagse beloning

 • Ja, we kunnen er hele discussies over houden, maar bij de Avondvierdaagse hoort toch ook wel snoep. Tijdens het lopen zelf, maar ook tijdens de intocht. Dit kun je zo gezond of ongezond maken natuurlijk als je zelf wilt. Bij Candyonline heb je veel leuk en origineel snoep, ook om uit te delen. Kijk ook eens bij avondvierdaagse snoep Hema.
 • In plaats van snoep kun je natuurlijk ook iets kleins geven. Kijk hier eens voor kleine cadeautjes voor kinderen.
 • Ook leuk; geef een mooie bloem cadeau!

Traktatie avondvierdaagse

 • Kijk eens voor avondvierdaagse traktatie hema, ze hebben daar erg leuke cadeautjes. Doe er een lintje om, zodat je het tijdens de intocht om iemand zijn nek kan hangen!
 • Zorg voor lekkere waterijsjes; heerlijk, vooral tijdens een warme avond!
 • Een andere leuke optie is een gezonde traktatie avondvierdaagse! Zorg voor een mand met gezonde snacks en ga hiermee langs de route staan. Denk aan noten, fruit, granenrepen en andere lekkernijen die de wandelaars kunnen oppeppen. Je kunt ook zelfgemaakte snacks toevoegen om het persoonlijker te maken.

Gepersonaliseerde cadeaus voor de avondvierdaagse

 • Een persoonlijk t-shirt met een foto of een grappige slogan over de avondvierdaagse kan een hit zijn. Dit is niet alleen een leuk aandenken, maar ook iets dat ze kunnen dragen op de laatste dag van de vierdaagse of bij toekomstige wandelingen. Je maakt zo’n shirt makkelijk bij YourSurprise. Ook leuk, een felgeel veiligheidshesje met jouw eigen tekst! Die bestel je bij Smartphoto (en een gepersonaliseerd tshirt trouwens ook).
 • Als je graag foto’s maakt tijdens de avondvierdaagse, overweeg dan om een fotoboek te maken. Dit kan een combinatie zijn van foto’s van de wandelaar tijdens het evenement, de route, medewandelaars en de feestelijke atmosfeer. Dit is een geschenk dat ze zullen koesteren en dat ze zal herinneren aan de gezelligheid van de avondvierdaagse.

Aan wie geef je een cadeau

Bij de intocht is het dus gebruikelijk om de deelnemers een cadeautje te geven; als blijk van waardering en erkenning voor hun inzet en prestatie. De wandelaars hebben immers vier dagen lang verschillende afstanden afgelegd. Maar goed; als je cadeautjes uitdelen; wie geef je een cadeau?

 • Als jouw zoon of dochter de hele week met een groepje heeft gelopen, dan is het leuk als je deze kinderen ook een beloning geeft. Het hoeft echt niet iets groots te zijn, het gaat om de gedachten!
 • Ook ouders die de hele week hebben gelopen kun je verrassen met een beloning.
 • Je zou er voor kunnen kiezen om ook nog voor een kleinere verrassing te zorgen. Als je dan andere kinderen ziet lopen die je kent, dan kun je ook een kleinigheidje geven.

Nog meer ideeën avondvierdaagse

 • Een medaille is een traditioneel cadeau voor de avondvierdaagse. Maar wat dacht je van een persoonlijke medaille? Deze kunnen gegraveerd worden met de naam van de ontvanger en het jaar van de vierdaagse. Het is een blijvende herinnering aan hun prestatie.
 • Op zoek naar een late minute traktaties voor de avondvierdaagse? Koop zakjes chips, doe er een lintje aan waardoor ze het om de nek kunnen hangen én klaar! Handig als je nog last minute op zoek bent naar cadeautjes Avondvierdaagse.

Avondvierdaagse cadeaus voor de ouders

 • Na vier dagen wandelen kunnen de voeten van de wandelaars wat liefde gebruiken. Badzout of een voetbad kan helpen bij het verzachten en ontspannen van vermoeide voeten. Je zou zelfs een volledige “voetverzorgingsset” kunnen maken met verschillende soorten badzout, lotions en een voetmassageapparaat. Zijn dit geen leuke cadeautjes avondvierdaagse?

Nijmeegse vierdaagse

Bovenstaande kado’s zijn vooral ideeën voor kinderen van de basisschool die meedoen met de A4D, maar je hebt natuurlijk ook serieuze wandelaars die mee doen met bijvoorbeeld de Nijmeegse vierdaagse.

 • Voor de serieuze wandelaar zijn wandelaccessoires een goed idee. Een nieuwe rugzak, wandelschoenen of een wandelkaart van een nieuwe locatie kunnen zeer gewaardeerd worden.
 • .Een zelfgemaakt cadeau is altijd bijzonder. Denk aan een fotolijstje met foto’s van de avondvierdaagse, een versierde medaillehouder of een handgemaakte wandelstok.
 • Souvenirs zijn altijd een goed idee en herinneren de wandelaars aan hun prestaties. Dit kunnen wandelpins, sleutelhangers of magneten zijn, allemaal gerelateerd aan wandelen of de avondvierdaagse. Ze kunnen deze verzamelen en bij elk wandelevenement een nieuwe toevoegen.
 • Voor de leesliefhebbers is een boek over wandelen of outdoor avonturen een geweldig cadeau. Dit kan een gids zijn voor de mooiste wandelroutes in Nederland of een inspirerend boek over de avonturen van bekende wandelaars. Super als cadeautjes Avondvierdaagse.
 • Een wandelpaspoort is een leuke manier voor wandelaars om hun prestaties bij te houden. Ze kunnen stempels of stickers verzamelen voor elke wandeling die ze voltooien. Dit cadeau kan ook gecombineerd worden met een bijpassende stempelset, zodat ze hun eigen unieke stempels kunnen maken.
 • Als de persoon van muziek houdt, maak dan een afspeellijst met muziek voor wandelen. Dit is een digitaal cadeau dat je gemakkelijk kunt delen en dat ze tijdens hun volgende wandeling kunnen gebruiken.

Alle Cadeautjes voor de Avondvierdaagse

Bekijk hier een overzicht van cadeautjes Avondvierdaagse

Andere mensen zoeken ook;

 • Wat geef je kind mee avondvierdaagse?
 • Wat kan je kopen voor 5 euro?
 • Waar staat de avondvierdaagse voor?

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

japanse tradities

Cadeau tradities in Japan

Voetbal cadeau kind

Voetbal cadeau kind; dit geef je de voetbal fan cadeau!