in

De verjaardag van; Martine

verjaardag van Martine

Voor de rubriek Hiep Hiep Hoera gaan wij op zoek naar mensen die graag over hun verjaardag vertellen. Zo kunnen wij samen de kaarsjes uitblazen of een digitaal gebakje eten. Deze week vertelt onze eigen Martine alles over haar verjaardag!

1. Hoe vier jij je verjaardag?

Met leuke cadeaus! Als het op een doordeweekse dag valt, dan vieren wij het meestal in het weekend. Dat is gewoon veel makkelijker, voor iedereen. Op de dag zelf krijg ik dan wel kado’tjes van mijn mannen, gelukkig maar! En gaan we lekker ergens eten. En dan vier ik mijn verjaardag daarna nog een keertje voor familie en vrienden; gewoon gezellig!

Tip; kijk ook eens bij deze verjaardag tradities.

2. Wat wens je dit jaar?

Gezondheid en liefde! Het is zo cliché, maar regelmatig word ik er aan herinnerd dat dat niet zo vanzelfsprekend is. En verder zou ik heel graag een vakantie naar de Westkust van de V.S. kado willen krijgen! Een beetje dromen mag, toch?

3. Het mooiste cadeau is…

De mooiste cadeaus van mijn verjaardag zijn de cadeaus die Alec en Ryan voor mij uitkiezen. Zo grappig om te zien wat ze uitkiezen! Vaak kiezen ze iets wat ze zelf willen hebben, in de hoop dat zij het dan ook mogen houden. Vorig jaar kreeg ik een beertje van steen, vreselijk gewoon! Maar ze waren zo trots, dan maakt het echt niet uit wat ze geven.

4. Wat betekent het vieren van je verjaardagen?

Dat ik weer een jaartje wijzer ben. En een gezellige dag met familie en vrienden.

5. Wat is je mooiste verjaardag herinnering?

Het zal je waarschijnlijk niet heel erg verbazen, maar ik ben gek op cadeaus! Toen Leo en ik net samen waren, wilde ik mijn verjaardagscadeaus dan ook stipt om middernacht uitpakken, want dan ben ik jarig. Ieder jaar moest ik Leo weer ‘overtuigen’, hihi. Maar mijn argument werkte iedere keer weer; als we nu de cadeaus uitpakten, dan konden we de volgende morgen langer in bed blijven liggen. Overigens vond Leo het verder prima; hij wilde zijn cadeaus ook stipt om 0.00 uur hebben. Nu met de kids doen we dit niet meer, nu zij er zijn pakken we de cadeaus natuurlijk uit als we met zn vieren zijn!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

zomerse cadeaus

Zomerse cadeaus: geniet van de zomer met een leuke verrassing!

verlanglijst

Het verlanglijstje van….