in

Gek op Funko Pops

Je komt ze tegenwoordig overal tegen; Funko Pops! Zelf weet ik wel dat ze al wat langer bestaan; en dat sommige veel geld waard kunnen zijn. Maar de wereld is nog veel groter als ik dacht! Wist jij dit al over Funko Pops ?!

Welke Funko Pops zijn er?

Funko Pop heeft voor bijna iedere populaire band, spel, serie, game of film wel een aantal funko’s.

Waar koop je je Funko’s?

Ons lijstje waar wij wel eens Funko’s hebben gekocht;

Hoe duur is een Funko Pop?

Een ‘gewone’ Funko is gemiddeld zo’n €15,–. Je hebt ze ook goedkoper, maar vaak zijn ze dan niet zo populair. Wat overigens geen probleem hoeft te zijn! De meeste zijn gewoon goed beschikbaar, maar sommige speciale worden in een beperkte oplage uitgegeven. Bijvoorbeeld alleen bij evenementen, Con’s, in de V.S. of Japan. Dit worden vaak echte collecters items en zijn een stuk duurder.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Sparen met spaarpotten

Cadeaus voor de Eerste heilige communnie