in

Sparen met spaarpotten

De dure decembermaand is weer voorbij en het is weer de hoogste tijd om te sparen! Voor veel mensen is dit onvermijdelijk, helaas niet altijd even leuk en makkelijk. Een goede tip om het sparen wat aangenamer te maken, is om een leuke spaarpot te gebruiken voor je kleingeld. Vele kleintjes maken immers één groot! Spaarpotten zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. De leukste exemplaren heb ik voor je op een rijtje gezet!

Schatkist voor prinsesjes

Als ouder zijnde wil je je kind zo vroeg mogelijk leren omgaan met geld. Een mooie spaarpot om het zakgeld in te doen is daarbij natuurlijk niet weg te denken. Wil je je dochter op een creatieve manier leren sparen? Geef haar dan dit leuke pakket, waarmee ze zelf haar eigen houten schatkist kan bouwen en versieren met verf, glitter en leuke prinsessenstickers. Laat de kleine meid vervolgens haar spaarcentjes in de schatkist doen, zodat ze helemaal zelf kan sparen voor die mooie barbie of babypop!

Spaarpot “My Next Trip”

Of je nu van plan bent op wereldreis te gaan, droomt van een strandvakantie op Curaçao, of binnenkort een romantisch weekendje naar Parijs gaat met je geliefde: reizen kost veel geld en de meeste mensen moeten daar even voor sparen. Met deze “My Next Trip”-spaarpot maak je het sparen voor je reis een stukje makkelijker.

De spaarpot heeft namelijk de vorm van een koffer en is volgeplakt met leuke reisstickers van onder andere Italië en de Eiffeltoren. Zo houd je je spaardoel goed voor ogen! Verder is de spaarpot gemaakt van keramiek en ziet hij er erg leuk uit, waardoor het ook nog eens een mooie accessoire is voor op de kast in de woonkamer.

Zelftellende spaarpot

Je kent het probleem vast wel. Maandenlang heb je heel braaf je kleingeld in een spaarpot gedaan en het moment van de waarheid is dan eindelijk aangebroken: het geld mag geteld worden! Hoopvol en enthousiast begin je met het sorteren en tellen van de muntjes.. totdat je afgeleid wordt en weer helemaal van vooraf aan kunt beginnen. Ergerlijk! Om jezelf een hoop frustratie, tijd en rekenwerk te besparen, is er nu gelukkig deze zelftellende spaarpot.

De spaarpot telt zelf al het kleingeld dat je in de pot stopt en laat op een LCD-scherm zien hoeveel je al gespaard hebt. Heb je genoeg geld gespaard? Dan druk je heel eenvoudig op de herstartknop, zodat de teller weer op 0 komt te staan. Sparen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Spaarpot met naam

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een huwelijk, verjaardag of voor iemand die net geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs? Geef dan eens een spaarpot bedrukt met naam en foto cadeau! Zo kun je bijvoorbeeld een foto van het spaardoel, zoals een droomauto of vakantiebestemming, laten afdrukken op de spaarpot, waardoor de spaarpot er leuk uitziet en de ontvanger meteen aan zijn of haar spaardoel herinnerd wordt. Een mooi en persoonlijk cadeau voor iedereen die ergens voor wil sparen!

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau wereldreiziger

Cadeau wereldreiziger; dit geef je mee in de koffer!

Gek op Funko Pops