in

Huwelijksgeschenken

huwelijksgeschenken

Huwelijkscadeaus zijn een van de lastige geschenken om uit te zoeken, maar wat eerst een onmogelijke taak lijkt, kan snel veranderen in een spannende uitdaging. Als jij op zoek bent naar een kleine huwelijksgeschenken dan zit je hier aan het goede adres! Op zoek naar iets groters, bekijk dan hier onze grote huwelijkscadeaus.

Herinneringen bewaren

Verras het bruidspaar met deze gepersonaliseerde houten bewaarbox. Het bruidspaar kan zelf de box vullen met foto’s, jullie trouwkaart, bruidstaarttopper, kousenband, manchetknopen en corsage. De box wordt persoonlijk gemaakt door de eigen namen, trouwdatum en een eigen tekst. Een heel persoonlijk huwelijksgeschenk voor het bruidspaar.

Houten huwelijksbord

Dit houten huwelijksbord is een uniek cadeau! Het houten bord is personaliseerbaar en een mooi aandenken voor de newly weds. Je maakt het cadeau persoonlijk omdat je het kunt personaliseren met alle  belangrijke informatie van de speciale dag, zoals de namen, datum en meer. Mooi als decoratie in huis, het perfecte cadeau! Dit houten trouwbordje past perfect bij de modern paper trouwhuisstijl.

Geluksmuntje

Natuurlijk wens jij het bruidspaar al het geluk van de wereld, toch? Verras ze daarom met een mooie wenskaart met een geluksmunt erin. Hiermee sla je twee vliegen in een klap; op de kaart kun je tenslotte ook nog een lieve boodschap zetten. Als je er ook een sleutelhanger of ketting bij doet, dan kan men het geluksmuntje ook nog altijd bij zich dragen; ideaal!

Eigen champagne fles

Verras het bruidspaar met een heerlijke fles champagne met eigen etiket! Regel een eigen fles champagne en ontwerp eenvoudig je eigen etiket met je mooiste foto, logo en/of tekst.
Liever een fles met etiket bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Doe een mooie kaart bij jullie cadeau, met de instructie dat ze de fles pas opdrinken na de eerste ruzie in het huwelijk; of verzin iets anders leuks!

Lekker klassiek

Je kan wel origineel zijn, maar wat is er mis met klassiek? Niets dus! Een prachtig boeket kan namelijk nog steeds goed in de smaak vallen. Met dit prachtige witte boeket, tover je een glimlach op het gezicht van iedere bruid!

Mooie moment van het bruidspaar

Soms kan een klein geschenk zeer veel voor iemand betekenen. Vul dit gepersonaliseerde Fotoboekje met quotes met foto’s en tekst om jouw liefde te tonen. 52 bladzijden met lieve woordjes en vrolijke herinneringen is het huwelijkscadeau dat je maar kunt bedenken. Verras het bruidspaar of maak met de familie een versie voor de bruid en voor de bruidegom. Succes verzekerd.

i?c=38473&m=2350426&a=389357&r=&t=html

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

voorlelzen

5 mooiste voorleesboeken

acrylic paints 174638 640

De leukste hobbyboeken