leuk cadeau voor haar - Leuk cadeau voor haar
in

Leuk cadeau voor haar

Verrassing!

Omdat ze jarig is, omdat ze verhuisd is, omdat ze een nieuwe baan heeft of gewoon omdat je haar wilt verrassen. Er zijn genoeg redenen om haar een cadeau te geven, maar welk cadeau voor haar? Wij geven je de leukste cadeautips!

Dagje uit voor haar

Een dagje naar een spa, een heerlijke high tea of juist een hele stoere slipcursus! Een dagje uit is een heel leuk cadeau voor haar omdat je zoveel meer geeft. Je geeft herinneringen, blijvende herinneringen. Want natuurlijk ga jij mee met het dagje uit. Het kan een stoer dagje uit worden met vrienden, een ontspannende dag met vriendinnen of juist een romantische dag met man of partner. Geef haar een dagje uit cadeau; succes verzekerd!

Cadeau voor haar met foto’s

Als je dan zo’n heerlijke dag samen hebt gehad, cadeau gekregen of niet, dan is het leuk om de herinneringen blijvender te maken. Met een mooi cadeau met foto! Tegenwoordig kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt het wel cadeau geven met een eigen foto of afbeelding erop. Een tas met eigen foto, een knuffelbeer met eigen foto, een puzzel met een afbeelding, zelfs je douchegordijn kun je met een eigen afbeelding laten bedrukken. Het kan ook wat simpeler, met een mooi fotoboekje wat je samenstelt, met de leukste foto’s van die geweldige dag of vakantie samen.

Gadgets voor haar

Sommige mensen denken dat gadgets alleen voor mannen zijn, maar dat is dus echt niet waar! Er zijn tegenwoordig zoveel leuke gadgets voor haar. Mooie drijvende lantarens, Hetty de stofzuiger, de Fizz Funky Monkey nagellakdroger, een gave scratchmap om weg te krassen waar je allemaal op reis bent geweest. Of luxere gadgets zoals de nieuwe iPhone of een mooi sporthorloge.

De leukste cadeautips voor haar vind je via 123cadeaudidee.nl, laat je door ons inspireren!

kraamcadeau 150x150 - Kraamcadeau

Kraamcadeau

cadeau kraammand 150x150 - Wat mag er niet ontbreken in een kraammand?

Wat mag er niet ontbreken in een kraammand?