in

Moederdag cadeau idee

moederdag cadeau

In mei is het weer Moederdag en het is toch altijd leuk om stil te staan bij jouw moeder op deze dag. Dat kan natuurlijk op veel verschillende manieren; waaronder met een geschenk voor jouw moeder. Hierbij de 33 leukste cadeaus voor jouw moeder, schoonmoeder of iedereen die je als een moeder ziet!

Lekkere Moederdag cadeaus

1 Een lekkere taart ! Dat kan er eentje zijn die je zelf hebt gebakken, maar schroom ook niet om er gewoon een te bestellen!

2 Het beste cadeautje voor een zoetekauw? Deze Donut sokken van DOIY natuurlijk! De sokken zien er in de verpakking uit als een heerlijk geglazuurde donut: met chocolade- of roze glazuur.

Tip; lees hier over Mijn moederdag cadeau

 

Wijncadeaus voor Moederdag

Fotocadeaus voor mama

Ontspanning voor jouw moeder

Een set van drie kleine zacht reinigende douchemousses met ieder een inhoud van 100 ml.

Moederdag cadeau voor de schoonmoeder

Bij moederdag denk je niet alleen aan jouw eigen moeder; maar ook aan jouw schoonmoeder! Er is trouwens wel een verschil tussen de eigen moeder en de schoonmoeder! Moeders krijgen een moederdag cadeau van zo’n 22 euro, schoonmoeders van rond de 20 euro. Van 
Van alle ondervraagde moeders verwacht 87% een moederdagkado, maar het blijkt dat maar liefst 91% ook een kan uitkijken naar een leuk cadeau schoonmoeder!

En ook al krijgt schoonmama een iets goedkoper kado’tje; de schoonmoeder wordt niet vergeten. Drie kwart van de ondervraagden gaat op Moederdag langs bij moeder, maar meer dan de helft ook bij de schoonmoeder. Zeven op de tien geeft haar een cadeautje. Ruim eenderde van de ondervraagden neemt moeder, maar ook schoonmoeder op Moederdag mee uit, bijvoorbeeld uit eten, het bos in of naar het tuincentrum. 
Fijne moederdag alvast!

Op zoek naar nog meer tips? Kijk hier voor cadeautips voor moeder en Origineel Moederdag cadeau!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Doe mee en maak kans op een kookpakket

Winactie Win een kookpakket

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor haar?

Leuk cadeau voor haar