in

Moederdag cadeau idee

waar je mama echt blij mee maakt!

moederdag cadeau

In mei is het weer Moederdag en het is toch altijd leuk om stil te staan bij jouw moeder op deze dag. Dat kan natuurlijk op veel verschillende manieren; waaronder met een geschenk voor jouw moeder. Hierbij de 33 leukste cadeaus voor jouw moeder, schoonmoeder of iedereen die je als een moeder ziet!

Lekkere Moederdag cadeaus

1 Een lekkere taart! Dat kan er eentje zijn die je zelf hebt gebakken, maar schroom ook niet om er gewoon een te bestellen!

2 Het beste cadeautje voor een zoetekauw? Deze Donut sokken van DOIY natuurlijk! De sokken zien er in de verpakking uit als een heerlijk geglazuurde donut: met chocolade- of roze glazuur.

 

Wijncadeaus voor Moederdag

Fotocadeaus voor mama

Ontspanning voor jouw moeder

Een set van drie kleine zacht reinigende douchemousses met ieder een inhoud van 100 ml.

Moederdag cadeau voor de schoonmoeder

Bij moederdag denk je niet alleen aan jouw eigen moeder; maar ook aan jouw schoonmoeder! Er is trouwens wel een verschil tussen de eigen moeder en de schoonmoeder! Moeders krijgen een moederdag cadeau van zo’n 22 euro, schoonmoeders van rond de 20 euro. Van 
Van alle ondervraagde moeders verwacht 87% een moederdagkado, maar het blijkt dat maar liefst 91% ook een kan uitkijken naar een leuk moederdagcadeau!

En ook al krijgt schoonmama een iets goedkoper kado’tje; de schoonmoeder wordt niet vergeten. Drie kwart van de ondervraagden gaat op Moederdag langs bij moeder, maar meer dan de helft ook bij de schoonmoeder. Zeven op de tien geeft haar een cadeautje. Ruim eenderde van de ondervraagden neemt moeder, maar ook schoonmoeder op Moederdag mee uit, bijvoorbeeld uit eten, het bos in of naar het tuincentrum. 
Fijne moederdag alvast!

 

 

 

 

 

cadeau zoveel jaar samen

Zoveel jaar samen; de leukste cadeaus om te geven

De leukste cadeaus bij een borrel