in

LOL Surprise cadeautjes

dance series LOL surprise

Gedaan met wachten, want het langverwachte vervolg van de Remix Series uit de L.O.L. Surprise! trilogie is hier! L.O.L. Surprise! staat te trappelen om samen met jou moves te remixen en de ultieme Dance Dance Dance te creëren! Bekijk ook dit artikel over L.O.L. Surprise

Dansen

Iedereen danst mee, terwijl je dansmoves uitpakt en combineert zoals je zelf wilt. Nu de ultieme L.O.L. Surprise!-muziek er is, kan je nog maar één iets doen: Stap op de dansvloer en ga helemaal los! Krijg jij ook maar niet genoeg van dansen? De Dance Dance Dance poppen van L.O.L. Surprise! ook niet! Ze staan helemaal klaar om op te treden en hun dansmoves te laten zien in de ultieme L.O.L. Surprise!-danswedstrijd!

Bekijk ook dit artikel over L.O.L. Surprise

Acht verrassingen

Elke pop heeft 8 verrassingen, waaronder een blacklight en een eigen danskaart met een holografische illustratie die je een unieke dansmove laat zien. Help je poppen hun eigen unieke dansmove uit te pakken, zoals ‘Wheels on the Coupe’, ‘Vogue it BB’ of ‘Runway Surprise’ en laat ze dan schitteren op een echt ronddraaiende dansvloer, zodat je ze kunt zien bewegen! Bovendien kun je alle dansvloeren uit de Dance Dance Dance-serie aan elkaar koppelen en tegelijkertijd laten ronddraaien. Verzamel alle fantastische moves om je eigen choreografieën samen te stellen! Schijn het inbegrepen blacklight op je pop om verrassingen te laten oplichten!

In stijl de dansvloer op

Pak de L.O.L. Surprise! Dance Dance Dance OMG-modepoppen uit met 15 verrassingen. B-Gurl tilt breakdancen naar een hoger niveau met haar powermoves en sublieme gevoel voor mode. Niemand doet ‘The Robot’ zoals Virtuelle. Miss Royale steelt de show met haar Vogue-dans. Vlieg met Major Lady en haar pop/rock-stijl.

Eigen fenomenale stijl

Ze hebben een verbluffend mooi gezichtje, prachtig haar en hun eigen fenomenale stijl. Pak de tv-verpakking uit, waarin elk personage echt beweegt op het geperforeerde ‘dansscherm’ als je de bovenkant verwijdert en aan het lipje trekt. Iedere pop heeft ook zijn eigen unieke dansmove waar je zeker mee schittert op de dansvloer! Daarbovenop zitten er bij deze poppen een heleboel blacklight-verrassingen, een fantastische kledinghoes en een hoedendoos. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De verpakking wordt ook een herbruikbare speelset waar ze hun moves keer op keer kunnen laten zien.

Op stap met de Dance Machine

Een ritje maken in stijl en klaar zijn om te schitteren op de dansvloer? Dat kan met de L.O.L. Surprise! Dance Machine met exclusieve pop, verrassend zwembad en dansvloer! De Dance Machine is het meest modieuze voertuig voor je OMG-modepoppen en gewone poppen. De stoelen zijn verstelbaar, zodat er plek is voor poppen van alle formaten. Bovendien is er een exclusieve pop inbegrepen: Dancebot! De Dance Machine heeft een stijlvolle metallic-blauw-paarse lak, zodat je Dance Dance Dance-poppen en OMG-modepoppen er superstoer uitzien als ze naar hun volgende danswedstrijd rijden! Deze 3-in-1-speelset kan transformeren in een: auto, verrassend zwembad en dansvloer/chillplek. Mogelijkheden genoeg met de Dance Machine.

L.O.L. TikTok Dance Academy!

Op 7 april lanceren wij de L.O.L. TikTok Dance Academy! Hier kan je terecht om dansjes te leren van je favoriete Belgische en Nederlandse TikTokkers. Dit zijn onder andere Meisje Djamilla, Maude Van Der Vorst, Ella Kasumovic, Hailey Bonduwe, Luna Dupont, Yara De Smedt en Jessie Selis! Zit jouw favoriet er tussen? Ga dan zeker naar de website om het te checken! Wil jij ook de beste TikTok danser(es) worden? Of ben je die al? Toon dan je dansmoves en win een VIP L.O.L Surprise! Dance-pakket! Meer info zal op de website verschijnen die op 17 maart online komt.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

rainbow high fashion dolls

De nieuwe Rainbow High Fashion Dolls

Kado jongen