in

Nuttige gadgets voor iedereen

Nuttige gadgets voor iedereen; ja echt, ze bestaan! Ben je benieuwd welke wij dan bedoelen? Lees snel mee.

1 Auto-oplader

Tegenwoordig doen we alles met de telefoon of tablet. En als wij ze niet gebruiken dan hebben de kinderen ze wel ingepikt. Het nadeel is dat de batterij steeds sneller leeg is. Een auto oplader is daarom écht onmisbaar, zeker voor langere autoritten. Als je al een autolader hebt, dan is het vaak ook nog vechten over wie hem mag gebruiken. Kies daarom voor een autolader met twee usb poorten. Zo kun je twee apparaten tegelijk opladen, bijvoorbeeld de telefoon van jou en partner. Of jouw telefoon en je tablet. Echt een aanrader.

2 Powerbank

Een auto oplader is heeel handig, tenzij je geen auto hebt 😉 Als je in de trein zit, onderweg of op vakantie bent of bij vrienden op visite; extra stroom heb je altijd bij de hand mat een Power bank. Deze heb je in heel veel verschillende kleuren, maten en prijsklasse, voor ieder wat wils dus.

3 Extra oplader

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben mijn oplaadsnoer regelmatig kwijt! En dat terwijl ik er een op de slaapkamer, in de woonkamer én een op kantoor heb. Een extra oplaadsnoer is dus altijd handig, helemaal als je hem standaard bij de auto oplader of powerbank laat!

4 Selfie stick

Als je niet een of twee selfies per dag maakt, dan hoor je er eigenlijk niet meer bij. En een selfie stick moet je ook gewoon hebben. En laten we eerlijk zijn; soms kun je er best leuke foto’s mee maken!

5 Hoesje voor telefoon of tablet

Het maakt niet uit welke telefoon je hebt; als hij valt en daardoor beschadigd, dan baal je behoorlijk! Vaak hoeft hij trouwens niet eens echt te vallen; een hoesje is gewoon een must. Voor je telefoon maar maar zeker ook voor je tabet. Welke vind jij het mooist?

 

luiertaart

Cadeautip; geef een luiertaart cadeau!

gadget valentijn

Romantische cadeaus