in

Surpriseparty 40ste verjaardag organiseren

40ste verjaardag

Wil je een Surpriseparty 40ste verjaardag organiseren? Martine organiseerde een verrassingsfeest en geeft je graag tips en trics!

Oh ik weet nog goed dat mijn moeder haar 40ste verjaardag vierde! We hadden een surprise party georganiseerd, zo leuk! En nu werd mijn man Leo afgelopen weekend alweer 40 jaar! Tijd voor een feestje dus!

Kijk hier voor tips surpriseparty organiseren!

Organisatie van een Surpriseparty

Maar dat klinkt makkelijker als dat het is! Wat hoe, waar? Ongeveer een maand voor zijn verjaardag besloot ik ineens dat ik een verrassingsfeest wilde organiseren voor hem. Je wordt tenslotte maar een keer veertig jaar toch? Leo is 3 maart jarig, wat op een zondag viel. Zaterdag 2 maart zou dus een prima gelegenheid zijn om hem te verrassen met een feestje. Allereerst besloot ik waar het feestje moest komen, van hoe laat tot hoe laat en wie ik ging uitnodigen.

Uitnodigingen

Sinds de kinderen, zijn verjaardagen niet meer hetzelfde, met kinderen erbij is een verjaardag gewoon anders. Toch besloot ik om de verjaardag met de kinderen te doen; eigenlijk wel net zo makkelijk. Ik verstuurde eerst een uitnodiging per email, om te kijken of iedereen een beetje kon. Natuurlijk hadden sommige mensen al andere verplichtingen en dat is ook niet erg. Maar de meeste mensen konden gelukkig gewoon komen. Daarna heb ik een uitnodiging per post gestuurd, dat blijft toch het meest leuk!

Tip: kijk voor cadeau 30ste verjaardag

Verdere voorbereidingen

Een verrassingsfeest is eigenlijk een complot! En hoe ging ik er voor zorgen dat Leo niet door had dat er een verrassingsfeest voor hem aankwam. Ik besloot mijn ouders te vragen of wij het daar mochten vieren. Dan kon ik namelijk tegen Leo zeggen dat we zaterdagavond iets leuks gingen doen en dat de kinderen bij mijn ouders gingen logeren. Op het moment dat wij de kinderen dan thuis zouden brengen, zou het huis vol zitten met visite. Surprise! Zo gezegd zo gedaan en Leo werd gelukkig niet achterdochtig. Ook niet toen ik in de auto de hele tijd zat te appen, over dat we onderweg waren, dat we in de straat waren en dat soort berichtjes.

Verrassing

Helemaal vlekkeloos ging het niet, want toen we aan kwamen rijden zagen we duidelijk de auto’s van zijn broers staan. En als ik die al herken, dan herkent hij ze zeker! Aan zijn gezicht zag ik echter niets en ik zei dus ook maar niets. Maar het verstoppen was ook niet helemaal goed gegaan dus door het voorraampje zag hij alle mensen al zitten. Lachend zei hij ‘wat doen al die mensen daar nou?!’ Duh haha. De verrassing bleef echter groot en het feestje was gezellig! Op naar de 50 🙂

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeaus inpakken

Mijn super makkelijke oplossing voor… cadeaus inpakken!

woman hands holding christmas holiday gift box decorated festive table

Het verlanglijstje van Joyce