in

Afscheidscadeau dagverblijf

Afscheidscadeau dagverblijf

Het dagverblijf is een belangrijk onderdeel in het leven van jou en je kind(eren). De plek waar de leidsters je kind(eren) altijd met een grote glimlach opgewacht hebben, en waar ze dag in dag uit voor jullie klaar stonden. Komt het afscheid nemen bij het dagverblijf van je kind(eren) al dichtbij? Dan is dit ook iets waar zeker stil bij gestaan moet worden. De liefde die je kind(eren) de afgelopen jaren ontvangen hebben, kun je niet zomaar terug geven. Echter, een mooi afscheidscadeau voor het dagverblijf, is een heel goed begin!

Wat voor afscheidscadeau voor het dagverblijf?

Bedankjes zijn er in allerlei soorten en maten. Wat voor afscheidscadeau dagverblijf je moet geven, hangt af van je budget en misschien wel je band met de leidsters. Cadeaus die altijd goed in de smaak vallen, zijn chocolade en taart. Niemand die daar niet blij mee zal zijn! Geef je liever een iets persoonlijker cadeau? Kies dan voor een leuk boek. Er zijn algemene boekjes die over oppassen gaan maar je kunt ook kiezen voor een invulboekje, waardoor het extra persoonlijk wordt. Een cadeau dat ervoor zorgt dat de leidsters je kind(eren) niet snel zullen vergeten.

Afscheidscadeau dagverblijf bestellen

Het afscheidscadeau voor het dagverblijf bestel je eenvoudig bij een van deze leuke webshops, zoals YourSurprise, Smartphoto en Bulbby.

 

 

abraham 50 jaar

Wat geef je cadeau aan Abraham 50 jaar?

inrichten van je woning

Tips bij het inrichten van je woning op een budget-vriendelijke manier