in

Afscheidscadeau voor vrouwen

Afscheidskado voor vrouwen, bijvoorbeeld om cadeau te geven als jouw beste vriendin een verre reis gaat maken, jouw collega’tje een nieuwe baan heeft of omdat jouw zus met pensioen gaat. Wij geven je graag de allerleukste cadeautips voor een afscheidskado voor vrouwen!

Gezamenlijk afscheidscadeau

Als jouw collega een nieuwe baan gevonden heeft of met pensioen gaat, dan is het leuk om met alle collega’s een afscheidscadeau te geven. Meestal is er een collega die dit regelt. Hij of zij gaat langs alle collega’s om geld in te zamelen, waarna er een gezamenlijk cadeau gekocht kan worden. Vaak wordt er ook met z’n allen iets op een kaart geschreven, zodat de ontvanger later ook nog weet van wie het cadeau afkomstig was. Het lijkt vaak een klein gebaar maar het wordt bijzonder gewaardeerd!

Collegaboek

Vul met alle collega’s een vriendenboek, of collega boek, in vol met anekdotes en verhalen over jullie leuke tijd samen. Je kunt gewoon een vriendenboekje kopen, maar bijvoorbeeld bij Vriendenboeken.nl en Belmondo kun je ook hele mooie boeken digitaal maken. Lees hier onze ervaringen.

Dagje uit

Als je niet zo goed weet welke hobby’s iemand heeft, denk dan eens aan een dagje uit. Een lekker dagje naar de sauna of high tea met een vriendin, of een gezellig dagje uit met familie, dat zijn cadeaus die vaak gewaardeerd worden. Is het budget wat groter dan kun je zelfs aan een weekendje weg denken! Zorg wel dat de cadeaubon voor minimaal twee personen is, omdat zij natuurlijk niet in haar eentje dat dagje uit gaat. Het is vervelend als ze alsnog moet betalen voor een tweede persoon.

Afscheidskado emigreren

Als er een vriendin gaat emigreren, dan wil je natuurlijk ook een mooi afscheidskado geven! Een vriendenboekje is dan ook een heel leuk idee wat je met meerdere mensen cadeau kunt doen. Een ander leuk idee is een fotoboekje met heel veel foto’s van jullie en alle andere mensen/ dingen die zij hier gaat missen. Zeker weten dat ze daar regelmatig in zal kijken nadat zij verhuisd is. Verder zijn echt Hollandse kado’s natuurlijk ook erg leuk als iemand naar het buitenland verhuisd. Bedenk goed dat ze daar waarschijnlijk geen kaasschaaf of hagelslag hebben; een Hollands pakketje is echt wel nodig!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau eerste date

Een cadeau meenemen op je eerste date?

Cadeau drankliefhebber