in

Een jaar samen met je partner? Verras hem of haar!

Ben jij één deze dagen een jaar samen met je vriend of vriendin en wil je hem/haar extra verrassen tijdens deze bijzondere dag? Lees dan snel verder! Hieronder staan namelijk de meest leuke belevenissen om cadeau te geven op deze speciale dag. Leef je uit!

Uitgebreid dineren in Amsterdam

‘s Avonds luxe dineren op culinair niveau en tegelijkertijd varen door de grachten en haven van Amsterdam? Beleef tijdens een exclusief All-in 4 gangendiner een onvergetelijke avond. Tijdens je diner vaar je twee uur langs de mooiste, sfeervolste plekjes van Amsterdam. De prachtige stad zal de magie op deze avond terug brengen. Bent u na het dineren nog in voor een avondje uit? Geen probleem! Hierna kun je een bezoek aan het Holland Casino brengen. Hier combineer je spel met spanning  en wellicht is dit jouw kans om deze avond af te sluiten met de Jackpot! Kortom: Een super diner met een romantische avondrondvaart… een culinaire en Amsterdamse beleving!

Boom Chicago; eten en lachen!

Boom Chicago voorstellingen zijn snel en opwindend. Geen cabaret, geen stand-up, geen theater, maar een energieke mix van actuele sketches en pure improvisaties waarbij
het publiek de onderwerpen bepaalt. De ongelofelijk snelle en slimme improvisaties zijn hèt handelsmerk van Boom Chicago. De acteurs spelen scènes die ze ter plekke bedenken aan de hand van suggesties uit het publiek. Een live-muzikant, live-internet improvisaties en video vullen de acteurs aan. Boom Chicago shows zijn dynamisch, verrassend en uniek in de wereld.  Bij Boom Chicago begin je de avond met een heerlijke Japanse Bentobox. Je hebt de keuze uit: Chicken Terriyaki, ken teriyaki, Sushi/Sashimi, Beef Terriyaki, Beef Teriyaki of de Veggie Bentobox. Na afloop van de show blijven de bar, lounge en het terras nog lang open om wat te drinken en na te praten. Boom Chicago is een geweldige en complete avond uit!

Trouwen voor één dag!

Zou je willen weten hoe het is om met je partner getrouwd te zijn? Vraag hem of haar dan nu ten huwelijk en trouw voor één dag! Een leuke verrassing als je één jaar samen bent! Er zijn wisselende spetterende locaties, zoals op het strand, prachtige kerken, forten of een boot! Zelfs de muziek mag je zelf uitzoeken! Er hangen heel veel jurken in alle maten en stijlen klaar om te passen. Van ingetogen klassiek tot overdadig kitsch met rushes. Voor de bruidegoms zijn er echte jacquets en hoge hoeden en voor de kleintjes zijn er lieve bruidsmeisjes jurkjes en kleine jacquets, natuurlijk mogen zij ook een ringetje uitzoeken! Er is zelfs de mogelijkheid voor een echte fotoshoot in kleding! De ceremonie zal onder de rozenboog plaatsvinden. Jullie kus wordt met een foto vastgelegd, zodat jullie deze geweldige dag niet snel zullen vergeten! Voel de spanning van het trouwen en ontdek hoe het is om een pasgetrouwd koppel te zijn!

 

Kijk hier ook voor cadeaus voor vriendin.

Lees ook

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeaus voor het oranje virus!

valentijn

Valentijn cadeautips