in

Cadeau voor secretaresse

cadeau secretaresse

Help, het is bijna secretaresse en je bent dus op zoek naar een cadeau voor jouw favoriete secretaresse. Waarom zou je de secretaresse verrassen met een standaard cadeau? Ga juist voor een origineel cadeau secretaresse.

Niet vergeten; de derde donderdag van april is het Secretaressedag! Dan wil je natuurlijk, als leidinggevende zijnde, een wit voetje halen bij de vrouw die alles in goede banen leidt voor je. Heb je nog geen cadeau en zoek je last minute nog het perfecte cadeau? Heb je onze cadeautips voor cadeau secretaresse al gezien?

Kaartje erbij

Wat je ook cadeau geeft, een kaartje maakt het compleet. Natuurlijk zet je hier als baas wat mooie woorden in, laat haar weten waarom je haar waardeert. Je kunt er ook een gepersonaliseerde kaart van maken, wat het kaartje extra leuk maakt.

Over Secretaressedag

Iedere derde donderdag van april wordt de Secretaressedag gehouden. Dit gebeurt sinds 1989 in Nederland, maar Amerika was al eerder hiermee begonnen. De Secretaressedag is voortgekomen uit de Administrative Professionals Week in Amerika, die al sinds 1952 wordt gehouden.

cadeau zwangerschapsverlof

Cadeau zwangerschapsverlof collega; wat geef jij?

afscheidscadeau juf

Het beste afscheidscadeau voor de juf