in

Cadeau voor secretaresse

cadeau secretaresse

Help, het is bijna secretaresse en je bent dus op zoek naar een cadeau voor jouw favoriete secretaresse. Waarom zou je de secretaresse verrassen met een standaard cadeau? Ga juist voor een origineel cadeau secretaresse.

Niet vergeten; de derde donderdag van april is het Secretaressedag! Dan wil je natuurlijk, als leidinggevende zijnde, een wit voetje halen bij de vrouw die alles in goede banen leidt voor je. Heb je nog geen cadeau en zoek je last minute nog het perfecte cadeau? Heb je onze cadeautips voor cadeau secretaresse al gezien?

Kaartje erbij

Wat je ook cadeau geeft, een kaartje maakt het compleet. Natuurlijk zet je hier als baas wat mooie woorden in, laat haar weten waarom je haar waardeert. Je kunt er ook een gepersonaliseerde kaart van maken, wat het kaartje extra leuk maakt.

Over Secretaressedag

Iedere derde donderdag van april wordt de Secretaressedag gehouden. Dit gebeurt sinds 1989 in Nederland, maar Amerika was al eerder hiermee begonnen. De Secretaressedag is voortgekomen uit de Administrative Professionals Week in Amerika, die al sinds 1952 wordt gehouden.

Lees ook;

Lees ook

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

50ste verjaardag vieren

Leuke teksten voor het spandoek van Abraham of Sarah

afscheidscadeau juf

Het beste afscheidscadeau voor de juf