in ,

Verjaardagscadeau vriendin; hier verras je haar mee!

cadeau vriendin

Verjaardagscadeau vriendin; het maakt niet uit welke verjaardag zij viert, natuurlijk wil je haar verrassen! Met iets liefs, iets grappigs of iets bijzonders. Ze is niet voor niets jouw vriendin!

Nieuw liefje

Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan wat voor een vriendin ze is. Is ze jouw nieuwe liefje, zijn jullie net samen? Verras haar met iets liefs, het hoeft helemaal niet te gek te zijn.

  • Een leuk kettinkje met een hangertje of een leuke foto van jullie samen op canvas.
  • Het is de gedachte die telt, maar zorg wel dat je er goed over nadenkt. Dus gewoon geld geven; dat kan echt niet! Maar een tegoedbon voor een leuk avondje uit is natuurlijk wel heel lief om te krijgen!
  • Ook lieve kaart doet het altijd goed en zet daar een mooie felicitatie op voor jouw liefje.

Jouw lieverd

Is zij al langer jouw vriendinnetje? Dan zou je denken dat het makkelijker is om een verjaardagscadeau te kopen, maar dat hoeft natuurlijk niet waar ze zijn. Bovenstaande verrassingen zijn natuurlijk nog steeds leuk. Omdat jullie ook meer foto’s en herinneringen hebben samen, kun je haar ook verrassen met een persoonlijk fotoboek. Dat kost wel even tijd, maar dat is natuurlijk dubbel genieten. Zeker weten dat zij verrast zal zijn.
Als je wat langer samen bent, dan kun je makkelijker wat meer geld een cadeau uitgeven, dan als je net samen bent. Een wat luxere ketting, misschien wel gecombineerd met mooie oorbellen. Een mooi sieraard is een blijvend cadeau; voor een blijvende liefde, toch?!
Een parfum, waarvan je weet dat ze het heel graag wil, maar het eigenlijk zonde vind om te kopen.

Beste vriendinnen

Voor jouw beste vriendin kun je natuurlijk ook een fotoalbum maken; bestel er dan ook gelijk twee! Want natuurlijk zitten er vooral foto’s van jullie samen in. Als jouw beste vriendin zal ze ook heel blij zijn met een tegoedbon voor een avondje uit, natuurlijk met jou. Hebben jullie allebei een partner; maak er dan een dubbel date van; alleen maar leuker.

Wil je nog meer geinspreerd worden? Bekijk hier alle cadeautjes voor haar.

 

cadeau voor baby

Cadeau voor de baby

bijzondere felicitatie

Bijzondere felicitaties