in

De leukste badjassen

Ken je dat; je hebt lekker gedoucht en je hebt geen zin om jezelf aan te kleden. Dan is de badjas de ideale uitkomst.  Dat klinkt niet zo bijzonder, maar dat is het wel! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Bokskampioen

Fans van de Rocky films kunnen hun hart ophalen:  boks(bad)jas uit serie is nu officieel nagemaakt. Deze prachtige zwarte badjas is gemaakt van dikke badstof, de kwaliteit van deze boks(bad)jas zal je versteld doen staan. De badjas is zowel voor mannen als vrouwen, dus ook de vrouwelijke Rocky’s zullen zich goed voelen in deze stoere badjas! Ook het  Italian Stallion logo staat groot gedrukt op de jas. Net echt dus!

May the force be with you!

Star Wars fans opgelet; er zijn badjassen voor jullie! Ga je het liefst de strijd aan met het kwaad, dan is deze Jedi badjas iets voor jou! Deze badjas ziet er namelijk precies uit, zoals de kleding van de Jedi’s in StarWars. Hij zit comfortabel en lekker ruim. En natuurlijk maakt het Jedi logo op de voorkant het totaal plaatje helemaal af. Trek de Jedi Bathrobe aan en redt de galaxy! Ga je toch liever voor de bad-ass schurk, dan is de Darth Vader badjas de perfecte uitkomst! Deze zwarte kledij is voorzien met het logo van The Empire. Beide badjassen zijn gemaakt van 100% katoen en geschikt voor de wasmachine. En met de oversized capuchon maak je de Star Wars look nog cooler!

Voor de prinsessen

Dames, wees niet getreurd, want er is ook de Prinses Leia badjas. Met een superleuke capuchon met haar bekende knotjes.  Deze zachte witte badjas ziet er precies zo uit als de jurk van de prinses in Star Wars episode IV: A New Hope. De badjas heeft lange mouwen en heerlijk zachte stof, dus voor een lekker avondje thuis film kijken is deze badjas ideaal! “May the force be with you Leia!”

party piet pablo

Videoboodschap van Party Piet Pablo

Zo wordt sparen leuk!