in

Gepersonaliseerde cadeaus voor jongens

gepersonaliseerde cadeaus jongens

Het vinden van een leuk cadeau voor een jongen is vaak een hele uitdaging, vind je niet? Voordat je besluit in de stad op zoek te gaan naar hét perfecte cadeau, om vervolgens weer met lege handen thuis te komen, lees eerst eens onze cadeautips. Op onze website vind je namelijk de leukste én origineelste jongenscadeaus, die je helemaal naar wens kunt laten personaliseren!

T-shirt met eigen ontwerp

Zoek je een cadeau voor je jarige neefje ? Laat een t-shirt bedrukken met een foto of tekst, zoals bijvoorbeeld de naam van de jarige. Een t-shirt komt natuurlijk altijd goed van pas, is geschikt voor iedere gelegenheid en wanneer je het laat personaliseren naar de interesses van de jarige, kun je er zeker van zijn dat je cadeau in de smaak valt!

Rugzak met naam

Naar school, de gymzaal of op reis: een rugzak met naam is ideaal voor alle kinderen. Je kunt rugzakjes laten maken in verschillende kleurencombinaties en deze laten bedrukken met een mooi logo naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een stoere rugzak met een afbeelding van een vliegtuig of dinosaurus, met daaronder de naam van het kind. Zo loopt de kleine man er hip bij en ziet iedereen meteen welke rugzak van hem is!

Fotopuzzel

Een uniek cadeau, waar een kind veel van leert, is een legpuzzel met eigen foto. Laat de lievelingsfoto van je broertje, neefje of buurjongetje op een legpuzzel afdrukken en geef het hem cadeau! Voor iedere leeftijd is er wel een puzzel: houten puzzels voor de kleintjes en puzzels van karton voor de grotere puzzelaars.

Schaakspel met foto

De wat grotere jongens die al kunnen schaken, of het graag willen leren, maak je zonder twijfel blij met een schaakspel met eigen foto. Laat bijvoorbeeld een mooie familiefoto of een afbeelding van zijn lievelingsauto op het schaakbord afdrukken en het kind kan urenlang genieten van een potje schaken op een wel héél uniek schaakbord! Het bord is gemaakt van hoogwaardig hardboard en de schaakstenen en spelregels worden er meteen bijgeleverd, zodat er direct gespeeld kan worden!

Melaminebordje met foto

Veel ouders kennen het probleem: moeilijke eters! Om je zoontje te helpen zijn bordje leeg te eten, kun je de eettafel opleuken met originele spullen en hem bijvoorbeeld zijn eigen melaminebordje met foto geven! Naast een foto, kun je ook een tekst of zelfgemaakte tekening laten afdrukken op het bordje. Wedden dat hij zijn bordje nu snel leeg heeft?

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

speelgoed tips

Speelgoed kiezen

pencils 1365337 640

Geschenken voor kinderen op de basisschool