in , ,

Gepersonaliseerde spellen; zo is het nog leuker!

 

Wie is het met eigen foto’s

Wie ben ik? Een leuk spel voor het hele gezin! Jong en oud kan zich vermaken met dit spel. Het is een heel persoonlijke versie van “Wie is het” met foto’s van je familie! Het is toch hartstikke leuk om te raden wie er in de familie wordt omschreven.
De basis is het spel ‘Wie is het’ , waaruit makkelijk de kartonnetjes uitgehaald kunnen worden.  Het spel bestaat uit 2 plastic “kaarthouders” en 3 gelijke sets kaartjes, die je er makkelijk uithaalt. Er zijn 24 afbeeldingen nodig. Van iedereen zet je de foto in een Word document, Let erop dat je wat variatie in foto’s hebt, zoals babyfoto’s, zwart-wit en kleur, voor school/pasfoto’s diverse kleuren achtergrond

Memory met eigen foto’s

 

Leuk natuurlijk, al deze gepersonaliseerde spellen; maar wanneer geef je ze cadeau?! Het is bijvoorbeeld een leuk gezamenlijk cadeau voor bruidspaar, als kerstcadeau of als jubileum cadeau!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau voor meisjes

Cadeau voor meisjes; de leukste tips op leeftijd!

cadeau meisje 20 jaar

Op zoek naar een uniek cadeau voor een vrouw van 20 jaar?