in

Origineel huwelijkscadeau

Origineel huwelijkscadeau

Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan? Alles moet perfect zijn op de trouwdag van een beste vriendin, broer, zus of jouw collega. Daar hoort natuurlijk het perfecte cadeau bij. Bij ons kan je de perfecte huwelijkscadeaus vinden, voor in huis, op reis of aan de wand van je woonkamer muur.

Origineel cadeau

Verras het kersverse bruidspaar met een origineel cadeau wat met liefde voor hen gemaakt is bijvoorbeeld een gepersonaliseerde wijnkist met foto , wijnglazen met trouwdatum, bonbons met foto, huwelijks knuffelbeertje met naam of een tegel met een foto erop. Dit zijn blijvende cadeaus voor in huis, een cadeau wat niet in de kast uiteindelijk verdwijnt. Het knuffelbeertje staat bijvoorbeeld heel leuk op de slaapkamer! Een cadeau wat altijd in het zicht is.

i?c=38473&m=2350426&a=389357&r=&t=html 

Voor in huis

Een deurmat met een foto van het huwelijkspaar, zodat ze elke dag worden herinnert aan de mooiste dag van hun leven op het moment dat ze hun huis elke keer weer inlopen. Of een te gekke wanddecoratie voor in het huis, een lekker zachte kussen voor op de bank met een leuke foto collage of aan de muur een MEGA groot spandoek. Iedereen heeft een andere smaak maar jij weet wat het beste hoort bij diegene voor wie je het cadeau koopt.

Huwelijksreis

Wanneer de bruid en bruidegom op hun huwelijksreis gaan, even heerlijk genieten van elkaar, in de zon of in de sneeuw…. Dan kan je ze verrassen met een unieke koffer met foto, een eigen foto natuurlijk.

MR&MRS

Na het werken, samen avondeten daarna even heerlijk bijkomen op de bank. Lekker naar bed met een dekbedovertrek met foto’s; hun favoriete foto erop, dat is nog eens SLAAPLEKKER… Dit kan natuurlijk ook een foto collage zijn met de leukste foto’s ooit!

Op zoek naar gezamenlijk cadeau voor bruidspaar of nog meer huwelijkscadeaus? Tip; kijk hier voor feestgids bruiloft reglement

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

originele valentijnscadeaus

Originele Valentijnscadeaus

Wat geef je cadeau in Japan?

Wat geef je cadeau in Japan?