in

Sinterklaasbloghop

Win een van de 39 prijzen!

124368928 3436560226430265 8689578165840286770 o 758x365 - Sinterklaasbloghop

Jaa… Sinterklaas komt vandaag weer in Nederland aan! Anders dan anders, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Vanavond mogen ze voor het eerst weer de schoen zetten en ja, dat betekent weer liedjes zingen.

Bloghop

Om de Sinterklaasperiode goed te beginnen doen wij mee met de Sinterklaas bloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog Marstyle bij ons terecht gekomen! Dit is de blog van Marguerita: ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen. Wij volgen haar met heel veel plezier!

Welkom

In ieder geval; welkom op 123cadeauidee.nl Voor de mensen die vandaag voor het eerst hier zijn; mijn naam is Martine en ik ben pas met dit blog begonnen. Superleuk! Ik geef je graag cadeau ideeën; eigenlijk voor alle gelegenheden! En natuurlijk ook met mijn eigen ervaringen, want de afgelopen jaren heb ik zelf natuurlijk genoeg geschenken gegeven.

De berichten die ik zelf het meest leuk vind;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; ook 123cadeauidee.nl ook een prijs weg! Een verrassingspakket voor kinderen om precies te zijn! Wat er in zit? Ja, dat is dus een verrassing!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten voor wie je een verrassingspakket zou willen winnen. Dat kan helemaal onderaan de pagina (best een eindje scrollen, sorry!!) of via onze facebook pagina.
  • Je kunt meedoen tot 1 december aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar mamajezzblog.com van Jessica. Jessica schrijft over haar leven als werkende mama en hoe ze dit combineert met haar gezin. En ook geeft ze tips voor kindvriendelijke recepten en geeft zij tips om te doen of maken met kinderen. Een aanrader dus! Snel doorhoppen mamajezzblog.com!

 

tante boek 150x150 - Vroeger was ik de coolste tante...

Vroeger was ik de coolste tante…

secret santa 150x150 - Secret Santa

Secret Santa