124368928 3436560226430265 8689578165840286770 o 758x365 - Sinterklaasbloghop
in

Sinterklaasbloghop

Win een van de 39 prijzen!

Jaa… Sinterklaas komt vandaag weer in Nederland aan! Anders dan anders, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Vanavond mogen ze voor het eerst weer de schoen zetten en ja, dat betekent weer liedjes zingen.

Bloghop

Om de Sinterklaasperiode goed te beginnen doen wij mee met de Sinterklaas bloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog Marstyle bij ons terecht gekomen! Dit is de blog van Marguerita: ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen. Wij volgen haar met heel veel plezier!

Welkom

In ieder geval; welkom op 123cadeauidee.nl Voor de mensen die vandaag voor het eerst hier zijn; mijn naam is Martine en ik ben pas met dit blog begonnen. Superleuk! Ik geef je graag cadeau ideeën; eigenlijk voor alle gelegenheden! En natuurlijk ook met mijn eigen ervaringen, want de afgelopen jaren heb ik zelf natuurlijk genoeg geschenken gegeven.

De berichten die ik zelf het meest leuk vind;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; ook 123cadeauidee.nl ook een prijs weg! Een verrassingspakket voor kinderen om precies te zijn! Wat er in zit? Ja, dat is dus een verrassing!

Wat moet je doen om kans te maken :

 • Laat in een reactie weten voor wie je een verrassingspakket zou willen winnen. Dat kan helemaal onderaan de pagina (best een eindje scrollen, sorry!!) of via onze facebook pagina.
 • Je kunt meedoen tot 1 december aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar mamajezzblog.com van Jessica. Jessica schrijft over haar leven als werkende mama en hoe ze dit combineert met haar gezin. En ook geeft ze tips voor kindvriendelijke recepten en geeft zij tips om te doen of maken met kinderen. Een aanrader dus! Snel doorhoppen mamajezzblog.com!

What do you think?

Written by mslaros

Comments

Leave a Reply
 1. Spannend zo’n verrassingspakket. Ik denk dat ik deze zou willen winnen voor mijn zoontje van 7 (bijna 8). Hij vindt het best moeilijk om zichzelf te vermaken, dus wellicht zitten hier leuke dingen in die hij nog niet eerder heeft ontdekt 😊

 2. Ook weer een leuke winactie zeg. Ik waag graag een kansje voor onze 8 jarige meid ZoΓ«. We weten dat dit het laatste jaar is dat ze nog geloofd. Zo jammer wij genieten nog extra van deze tijd.IkπŸ€πŸ€πŸ€πŸ€©πŸ€©πŸ‘

 3. Ik ben gek op verrassingen! Ik hoop met dit pakketje m’n zoontje te mogen verrassen. Met twee zussen die veel samen kunnen delen qua spulletjes, gun ik hem iets speciaal voor hem!

 4. Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, een verrassingspakket voor kinderen, daar zou ik mijn tweelingdochters Sterre en Nikki helemaal blij mee maken. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 5. Ik doe graag mee voor onze kinderen Kenji van 9 en Ashley van 7. Ze verdienen wel een verrassingspakket. Kenji omdat hij vaak last heeft van zijn astma en Ashley omdat ze altijd zo lief is voor haar broer als hij niet lekker is.

 6. Leuk! Ik zou graag een verrassingspakket willen winnen voor mijn dochtertjes. Mijn oudste dochter wordt vrijdag 10 jaar. Onze middelste dochter is 6 jaar en ons jongste dochtertje wordt dinsdag 2 jaar. Ik waag heel graag een kansje.

 7. Hier houden we van verrassingen! Lijkt me leuk voor mijn oudste dochter van bijna 6.
  Ze mag best eens in het zonnetje gezet worden na een heftig jaar voor haar. Ik zal niet in details treden.

 8. Wat leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop, ieder jaar doe ik weer mee.
  Leuk dat jij nu ook meedoet. Veel succes met je blog!
  Deze winactie: Een verrassingspakket voor kinderen, daar doe ik graag aan mee voor mijn kleinkinderen.
  We zijn hier allemaal gek op verrassingen.
  Ik doe graag mee en als je op bloglovin zit, ga ik je daar volgen.

  • Ik waag gewoon een kansje voor mijn buurjongetjes. De jongste is 2 en dan een tweeling van 5. Ik gun ze een verrassingspakket.😊

 9. Erg leuk een verrassings cadeau, doe graag mee voor mijn nichtje en neefje, net zo spannend als op 5 december. Mijn nichtje viert het sinterklaasfeest voor het eerst bewust mee en vindt alles spannend maar ook wel een beetje eng. Dat geldt uiteraard niet voor de gekregen cadeautjes.

 10. Geweldig ik hou van verrassingen en mijn dochters van 3 en 6 ook. En Wie weet kunnen we ook nog iets delen met hun nichtjes van 6 en 8 jaar. Heerlijk 4 meiden in onze familie.

 11. Ik zou graag een leuk pakket toegestuurd krijgen. Maar ja mijn kleinkinderen liggen erg uit elkaar. Yuano (jongen) 9 Faye van 6 Cailey van 3 en Odin van net 1. Dus ja voor wie, heel moeilijk hoor om te kiezen. Ik laat me verassen door de verassing, mocht ik de gelukkige winnaar worden!

 12. Weer leuk die Sint-hop. Tot nu toe allemaal bijna bekend blogs tegengekomen maar jouw pagina kende ik nog niet.

  Leuke verrassingen zijn altijd welkom natuurlijk.
  Als het voor mijn kinderen niet heel geschikt mocht zijn, heb ik nog oudere nichtjes, jongere nichtjes, leuke zoontjes van vriendinnen dus dan kan ik er altijd iemand blij mee maken.

 13. Leuk zo’n bloghop! Kende je site nog niet, maar ga je zeker volgen πŸ™‚
  Ik doe mee voor mijn jongste dochter van 6 jaar. Zij vindt echt alles leuk, en verrassingen nog het allermeest!

 14. Beste Martine,
  Ik gun het mijn zoontje Luuk van 4.
  We hebben onlangs lange periode in quarantaine gezeten vanwege Corona. Wat lastig was voor hem en omdat hij volgende week ook niet op normale wijze zijn 5 verjaardag kan vieren door het virus.

 15. Dat zou leuk zijn voor de 2 jongens / 2 deugnieten die van verrassingen houden . wij natuurlijk ook en zijn allemaal een beetje nieuwsgierig . het zou een super leuke sinterklaas verrassing kunnen zijn.

 16. Ik win het verrassingspakket graag voor mijn dochter. Ze is gelukkig snel blij met cadeautjes en ik denk dat ze zo’n verrassing geweldig gaat vinden.

 17. Ooooowh, van dit soort dingen houd ik zo hΓ©! Het is een soort spontaniteit waar ik heel blij van wordt ofzo hahaha Ik doe mee voor Daan van 5 jaar, die is niet zo van de verrassingen en dat is juist het leuke, want ik probeer hem wel te leren om van verrassingen te genieten!

 18. Wat leuk! Ik houd zelf ook van verrassingen maar onze zoon van 9 nog veel meer, hoe leuk zou het zijn als ik hem mag verrassen! Duimen maar!πŸ€πŸ€ž

 19. Voor mijn vriendje Tijs, het zoontje van mijn beste vriendin. Hij woont helaas helaas niet echt dichtbij dus een verrassing zal hij heel leuk vinden! Nu nog winnen …..

 20. Hier twee meiden van bijna 9 en 4 in huis, die dol zijn op verrassingen. Ik gun het ze beiden, maar als ik moet kiezen dan de oudste. Ze krijgt veel voor haar kiezen, doordat haar zusje een beperking heeft

 21. Verrassingen, wie vindt dat nou niet leuk? Wij in ieder geval. Ik doe graag mee voor mijn dochter van 4 en zoon van 7. Of voor een van beide. Ben toch wel benieuwd πŸ˜‰, spannend!

 22. Ja zeker weet ik wel wie ik wil verrassen 😊 onze dochter Muriëlle, 8 jaar. Trotse mama, omdat in haar tussentijdse rapport stond dat ze zeer behulpzaam is voor anderen. Dat vond ik werkelijk een heel mooi compliment. Verder dat ze vrolijk is, houdt van een praatje en gezelligheid.
  Ze heeft samen met mij heel hard gewerkt aan 150 hand gemaakte kaarten die aan het begin van de corona naar het IC in het ziekenhuis Dijklander in Hoorn zijn gegaan. Verder gelopen met de scouting voor Jantje Beton, haar oma daar waar kon altijd weer een lach op afstand gebracht en zoveel meer. Nu mag zijzelf op een leuke originele wijze verrast worden! Dat gun ik haar echt. Niets is leuker dan het onverwachte, spontane 😊😍😘

 23. Oh spannend!! Voor mijn dochters van 6 en 3 Omdat deze mamasint altijd al alles weet wat er in de zak zit van pakjesavond…….ik speel altijd verrast. . Ik zou dit graag uitpakken met mijn dochtertjes en vol deelnemen aan hun moment van verwondering……..en daarna lekker theetje drinken terwijl ze samen lekker spelen . ….heerlijk.

 24. Wat een leuke actie.
  Wij hebben 3 leuke lieve kinderen.
  Feline van 8, Diemer van 6 en Lenette van 5.
  Voor hun gezamenlijk een verrassingspakket zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn.
  Ze zijn alle 3 fan van Lego, met name de jongste 2 en ze houden alle 3 heel veel van tekenen. Stiften, potloden en papier zijn niet aan te slepen.

  Voor de jongste 2 hebben we al Sint cadeautjes (in gedachten)
  Voor Feline nog niet. Het blijft lastig om iets te vinden waar ze echt blij mee is en niet na 1 dag al mweh is.
  We laten ons graag verrassen, duimen!

 25. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn oudste kleindochters -een tweeling van 9 jaar! Wat zouden we samen blij zijn! Dank je wel en blijf gezond!

 26. Wat leuk en spannend. ik doe graag mee voor mijn zoontje van 7. hij heeft na een lang traject de diagnose ADHD gekregen en nu komen er natuurlijk veel vervolgstappen. hij verdient echt wel een leuk verrassingspakketje om nog even extra te laten weten hoe trots we op hem zijn!

 27. Ik zou graag een verrassingspakket voor mijn dochter van 4 willen winnen. Voor haar broer hebben we echt een heel leuk verlanglijstje, maar onze jongste madame heeft al tig boekjes doorgebladerd, maar er springt helemaal niks uit bij haar. Laten we haar dus maar eens fijn verrassen πŸ™‚

 28. Ik doe graag mee voor mijn 2 dochters 10 en 5. Ze vinden alles leuk en ze spelen met elkaars speelgoed zonder ruzie ( soms wel uiteraard πŸ˜‰ ) Maar op verassingen zijn wel dol!

 29. voor wie ik mee zou willen doen? Ik heb er twee, een jongen van 7, dol op auto’s en nog erg speels (gelukkig) en een meisje van 11, al wel een brugklasser maar ze speelt stiekem nog dolgraag met haar broertje mee in zijn spel.
  Misschien hebben ze het van hun moeder, want met 47 zou je denken dat je al wel behoorlijk volwassen zou moeten zijn, maar met zijn drieen verzinnen we soms hilarische dingen om te doen, en dan is mama ook gewoon weer even een kind (en leuk dat dat kan zijn !) efin voor hun beiden doe ik mee omdat ze wel wat leuks verdienen in dit ontzettend lastige jaar.

 30. Wat gaaf! Mijn dochters zijn gek van de youtube filmpjes waarin verrassingspakketten open worden gemaakt, ik zou dit dan ook erg leuk vinden voor ze! Ik waag een kansje <3!

 31. Wat leuk!! Ik denk dat ik mijn 8-jarige dochter hier wel een groot plezier mee zal doen. Gelukkig is ze twee handen op één buik met haar grote zus dus zal er best het een en ander gedeeld worden.
  Ik deel de actie ook graag!
  Liefs van Saskia

 32. Jaaa super leuk ik doe graag mee voor onze tweeling jongen en meisje ze zijn 19 december jarig en dan vieren ze hun 6de verjaardag een extra verrassingspakket zou super leuk zijn voor ze in deze rare tijd

 33. Mijn kinderen zijn al 15-14 en 12 maar hebben nichtjes en neefjes in de leeftijd van nog geboren moeten worden tot 7 jaar. Laat me graag verrassen voor cadeautjes voor hun.

 34. Wat is er nou leuker dan een verassingspakket? Ik doe graag mee voor Ruben (7) Omdat voor hem deze tijd nog eens meer spanning oproept dan bij andere kinderen. πŸ™‚

 35. Voor m’n dochtertje Emma die 4 jaar wordt op 17 december en m’n zoontje Emiel die 6 jaar wordt op 17 januari πŸ™‚
  Verrassingen zijn altijd LEUK!

 36. Verrassingen daar is mn meisje Jayenna dol op! Ze word bijna 7 jaar, wat zou dit een leuk kadootje zijn ☺️🀞🀞

 37. Wat een leuke actie! 😍
  Wij zijn gek op verrassingen en ik doe dus graag mee voor een pakketje voor mijn zoontje Daan (5 jaar). Zou leuk zijn hem nog eens wat extra’s te kunnen geven! πŸ€πŸ€

 38. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 11 jaar. En ik zou graag mooie stiften/pennen in het verrassingapakker voor haar zien aangezien ze graag tekent of een leuk stripboek.

 39. Verrassingen zijn altijd leuk😍😍 ik doe heel graag mee voor mn meisje die bijna jarig is en wel wat extraas verdiend β€οΈπŸ€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0
tante boek 150x150 - Vroeger was ik de coolste tante...

Vroeger was ik de coolste tante…

gepersonaliseerd kinderboek 150x150 - Gepersonaliseerd kinderboek

Gepersonaliseerd kinderboek