in

Vier jouw verjaardag eens anders!

verjaardag anders vieren

Nederlandse verjaardagen, echt spannend zijn ze meestal niet… In de woonkamer, in een kringetje, naast elkaar, terwijl iedereen de jarige cadeautjes geeft. Als je geluk hebt naast iemand met wie je een leuk gesprek hebt. Wil je het eens anders aanpakken? Vier jouw verjaardag dan eens anders!

Organiseer een karaoke party

Karaoke! Sommige mensen moeten misschien even over hun schaamte stappen, maar een avondje karaoke is superleuk. Huur een karaoke machine of misschien heb je wel een spelcomputer met bijvoorbeeld Sing Star. Als je het nog gekker wilt maken ga je met zn allen naar een karaoke bar. Met karaoke wordt je feestje in ieder geval een stuk gezelliger!

Met een workshop

Toen mijn moeder 50 werd hebben wij haar vriendinnen uitgenodigd en als verrassing een workshop servies schilderen gedaan. Superleuk, alleen met de meiden. Maar waarom zou je dit alleen met een speciale verjaardag doen; dit is altijd leuk!

Met een thema

Vier jouw feestje met een thema! Als je voor een land kiest, dan kun je alle hapjes en drankjes in de stijl van het land doen. Of kies voor voor een 70’s of 80’s feestje. Ook grappig; hou een Frozen of LEGO feestje ; weer een beetje als je kinderfeestje!

Vier je partij’tje

Over kinderfeestjes thuis gesproken; waarom zou je niet gewoon weer je kinderfeestje vieren? Dus met koekhappen, zaklopen en spijkerpoepen, alles wat je vroeger op jouw partij’tje ook deed. Dit kan in de avond, maar ook overdag. Handig als je ook veel kinderen in de familie/ vriendenkring hebt.

Met een high tea

Een high tea is altijd lekker, dus jouw verjaardag is een prima excuus om eens helemaal uit te pakken. Zorg voor heerlijke hapjes en dat het er mooi uitziet. Wedden dat het gezellig wordt!

Ga een avondje stappen

Je hoeft jouw verjaardag natuurlijk helemaal niet thuis te vieren; spreek met jouw vrienden af bij jouw favoriete stapplek. Of juist een nieuwe; dan wordt het zeker een interessante avond.

Hou een (winter)bbq

Vier jouw verjaardag met een barbeque! Leuk in de zomer, maar minstens net zo leuk in de winter. Een winterbarbeque is helemaal hot, zorg wel dat je het goed aanpakt. Ben je in de zomer jarig? Dat wordt het natuurlijk gewoon een bbq!

Tip; kijk ook eens bij deze verjaardag tradities.

Hopelijk heb je iets aan deze tips om verjaardag vieren eens anders te doen. Wat is jouw favoriet?

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeau filmliefhebber

20 cadeaus voor de filmliefhebber

Afscheidscadeau meester

Afscheidscadeau voor de meester, 10 tips om hem te bedanken!