in ,

Ik ben wild van Wild refill! (mijn Wild deodorant ervaring)

Anneloes vertelt graag over haar ervaring met de Wild deo

Van Martine kreeg ik een superleuk setje van Wild ; of ik het eens wilde proberen! Misschien zou ik beledigd moeten zijn, deodorant is misschien niet echt een cadeautje wat fijn is om te krijgen. Maar Martine zei dat ze gek is op het merk en benieuwd was wat ik er van vind; leuk toch! (Tip; via deze link Wild krijg je 20% korting)

Lekker fris

Zoals velen gebruikte ik al jaren gewone deo-rollers, en met sporten ging er dan toch vaak een spuit deodorant  mee. Met twee opgroeiende meiden werd mijn deo al snel ook door hen gebruikt. Maar vooral die spuitdeo’s gaven toch echt wel vlekken in onze kleding. Daarnaast haalde de deo het niet om ons de hele dag fris te laten ruiken. De turntrainingen van mijn meiden zijn vaak aan het einde van de dag, dus moet er dan weer deo opgedaan worden om fris te blijven ruiken. We waren dus erg benieuwd naar de hervulbare deo stick van Wild .

Mooie kleurtjes

De eerste indruk was al gelijk goed, de stick van Wild ziet er fijn uit. Mooie kleuren en fijne geurtjes; we krijgen purple rain, sage & aucalyptus, linnen & Lilac en rose petals. Dus welke zouden we als eerste gaan gebruiken? Het is Sage & Eucalyptus geworden. De navulling is eenvoudig in de houder te plaatsen; mijn 12-jarige zette hem zo in elkaar.

Onze ervaring met Wild deo

Nu we hem alweer een tijdje gebruiken, is onze conclusie dat de deo van Wild echt heel fijn is! Hij houdt ons de hele dag fris en geeft geen vlekken af. Hij ruikt sowieso lekker, maar dat blijft dus ook. Omdat het een refill is, is het ook nog eens vriendelijk is voor de natuur. En dat vind ik ook belangrijk. Ze hebben ook een shampoo bar en badschuim met navulling. Echt een mooi merk!

Aan de slag met Sage & Eucalyptus Wild Deodorant

Kies voor een abonnement

In het verleden gebruikten wij ook de deo van het merk Loveli, maar deze vonden wij niet fijn, we kregen veel vlekken.  Ook hebben wij het de Rituals deo stick Sakura gebruikt; die trouwens wel fijn was, maar vaak niet leverbaar. Daar heb je met Wild geen last van; want je kunt voor een abonnement kiezen! Zo krijg je ruim op tijd je nieuwe geurtje toegestuurd.

Nog meer Wild

Het is duidelijk; mijn oudste dochter en ik willen ook een Wild deo. Dus we moeten nog wat houders bestellen, zodat we hier in huis de verschillende geuren kunnen gaan gebruiken zodat we het kunnen gaan afwisselen. (Tip; via Wild krijg je 20% korting!) Daarnaast is de mini-deodorant ideaal voor in de school- en sporttassen van mijn meiden.

Written by Anneloes Ten Brinke

Hey hallo! Ik ben Anneloes ten Brinke, een enthousiaste moeder van twee geweldige, sportieve dochters en een gepassioneerde kinderfysiotherapeut met een schat aan ervaring in sensomotorisch materiaal.
Cadeaus uitkiezen vind ik heerlijk; ik speur zowel online als in fysieke winkels naar dat perfecte, betekenisvolle geschenk. Want zeg nou zelf, is er iets leukers dan iemand verrassen met een doordacht cadeau?

Mijn ervaringen als moeder en mijn professionele achtergrond in kinderfysiotherapie, waarbij ik speelgoed en materialen selecteer die de fijne en grove motoriek stimuleren, neem ik mee in het zorgvuldig uitkiezen van cadeaus. Daarnaast breng ik door mijn dochters' passie voor turnen veel tijd door in turnhallen, waar ik in contact kom met een breed spectrum aan leeftijden en gelegenheden. Van een klein bedankje voor een jurylid tot aan een groots gebaar voor een jubileum of afscheid, elk moment vraagt om een speciaal cadeau. En precies deze ervaringen en inzichten deel ik graag met jullie in mijn blogs. Laten we samen op cadeau-avontuur gaan!

Verzamelen en knuffelen met Fluffie Stuffiez

Fluffie Stuffiez: knuffelen en verzamelen!

Lorcana spelen

Fan van Disney Lorcana