in

Fan van Disney Lorcana

Lorcana spelen

Zelf ben ik een grote Fan van Disney; en dit DNA heb ik doorgegeven aan mijn zoons! Sinds kort is zelfs mijn man om; sinds het Disney Lorcana Trading Card Game (TCG) van Ravensburger een speciale plaats veroverd. Als de grootste Disney fan in huis, had ik niet kunnen voorspellen dat deze game zoveel vreugde zou brengen, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn zoons (12 en 14 jaar oud) en mijn man. Vergelijkbaar met de spanning van het openen van Pokémon-kaartpakjes, biedt Lorcana ons een unieke mix van verzamelen, strategie en de betoverende wereld van Disney.

Wat is Disney Lorcana

Ontwikkeld door Ravensburger, bekend om hun bordspellen en puzzels, is Disney Lorcana een TCG waarin spelers duiken in een rijk gevuld met iconische Disney-personages, nu in de vorm van kaarten. Elke kaart vertegenwoordigt een personage, een locatie, of een actie, compleet met prachtig artwork en strategische elementen die het spel zowel boeiend als uitdagend maken.

Waarom wij gek zijn op Lorcana

Voor ons gaat de aantrekkingskracht van Lorcana verder dan alleen het verzamelen van kaarten. En ja, bij het openmaken van zo’n pakje gaat het natuurlijk wel om welke kaarten er inzitten! Deels of de kaarten ‘goed’ zijn, of ze mooi zijn én ook stiekem ook de waarde van de kaarten. Alleen het opmaken is dus al een feestje! Het spel is ook erg leuk om te doen; eerst het samenstellen van je eigen dek en daarna lekker aan de gang!
Sinds kort is er “Into the Inklands”, de derde hoofdstuk van deze serie, zo leuk.  Deze uitbreiding introduceert locatiekaarten en nieuwe personages zoals Pluto en Perdita, maar ook favorieten uit de jaren 90 zoals Scrooge  Mc Duck (Dagobert Duck).

Onze ervaring: Verzamelen, spelen en delen.

Ok, ieder pakje heeft dus zijn eigen aanwinsten en we zijn altijd op zoek naar naar specifieke kaarten om hun decks te verbeteren, terwijl de speelmomenten vaak uitmonden in spannende en vrolijke gezinsavonden. Daarnaast hebben ze voor kerst een mooie Lorcana speelmat gekregen, wat het spelen natuurlijk nog leuker maakt. Ik zie nu dat ze er een van Stitch hebben; oh, die zal wel op de verlanglijst komen!

Waar koop je Disney Lorcana

Je vindt de Disney Lorcana-sets, inclusief “Into the Inklands” in gespecialiseerde spellenwinkels. Naast starterdecks en boosterpacks biedt Lorcana ook prachtige accessoires zoals kaarthoezen, deckboxen, portfolio’s en speelmatten om je spelervaring te verrijken en je kaarten veilig te bewaren.

Disney Lorcana is meer dan een kaartspel voor ons; het is een venster naar een wereld waar verbeelding, strategie, en familietijd hand in hand gaan. Of we nu jagen op die ene speciale kaart of een avond spenderen aan het uitdagen van elkaar in het spel, Lorcana heeft een speciale plek in ons gezinsleven gevonden. Met elke nieuwe uitbreiding groeit onze collectie en onze liefde voor het spel. Duik je ook in de magische wereld van Disney Lorcana?

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Anneloes vertelt graag over haar ervaring met de Wild deo

Ik ben wild van Wild refill! (mijn Wild deodorant ervaring)

Mijn gepersonaliseerde borrelplank

Geef een gepersonaliseerde borrelplank cadeau