in

Zilveren kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een cadeau voor de kleintjes onder ons? Een cadeau van zilver is echt een bijzonder, tijdloos kraamcadeau. Zilverstad heeft weer leuke producten in de nieuwe collectie. Hierbij de noviteiten van 2017.

Samen aan het diner

Een eerste hapje geven is natuurlijk hartstikke leuk. Nog leuker wanneer de kleine spruit een eigen besteklijn heeft. Nieuw in de collectie zijn een vierdelig glad en een bouwvoertuigen bestek speciaal voor de jongetjes. Natuurlijk kun je ook nog gaan voor het Nijntje of besteksetje Woezel en Pip. Goed om te weten dat alle producten van Zilverstad naar wens gegraveerd kunnen worden.

Voor de stoere jongens

Bij jongens horen gewoon stoere items. Zoals de nieuwe spaarpotten in de vorm van een cementwagen en quad. Zo kan hij op een speelse manier toch al gaan sparen!

Always nijntje

Iedereen krijgt in de opvoeding iets mee van nijntje en hoe kun je nu niet van dit leuke konijn houden? Vanaf nu is de njjntje spaarpot niet alleen in een glanzende variant verkrijgbaar, maar heeft Zilverstad Nijntje ook een mooie matte versie aan de collectie toegevoegd.

In de sterrenkamer

Sterren zijn nog steeds een populair thema in de kinderkamer. Kies je voor dit thema? Dan mag deze leuke spaarpot natuurlijk niet ontbreken.

Berengezellig

Dit muziekdoosje is een heel fijn kraam – of verjaardagscadeau. In de fotolijstjes kunnen vier persoonlijke foto’s worden gedaan. Ook is het muziekdoosje een praktische opberger voor kleine kostbaarheden. Het doosje is een aanvulling op de collectie ‘Beer met hart’. Het muziekdoosje van nijntje blijft natuurlijk ook een echte klassieker; vooral leuk voor iedereen die gek op nijntje is.

Zilverstad

Zilverstad staat bekend om haar exclusieve kindergeschenken (o.a. nijntje, Woezel & Pip en Snoopy), maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Het merk vormt samen met de merken Bredemeijer en Leopold Vienna de Bredemeijer Group. Bekijk snel eens de cadeaus van Zilverstad bij Bol.com

zwemdiploma

Cadeau zwemdiploma

Kleinigheidjes voor Vaderdag

Kleinigheidjes voor Vaderdag