in

Zomercadeau

zomerse cadeaus

Oh, wat wordt het warm vandaag! Leuk als je een dagje vrij bent, maar hoe kom jij deze dag door als je gewoon moet werken? Je werkt je vandaag letterlijk in het zweet! Wij hebben 5 tips voor je om werken tijdens het zomerse weer aangenamer te maken!

1) Drink veel water

Iedereen moet ongeveer 2 liter vocht per dag binnen krijgen. Zeker tijdens de zomer is het belangrijk om goed te drinken. Vermijd daarom zoveel mogelijk hete drankjes en frisdranken, want die maken je alleen maar dorstiger. Zet daarom zo’n leuke waterdispenser op je bureau. Dan drink je vanzelf meer. Een handige waterfles is trouwens ook een prima oplossing en een origineel cadeau.

2) Gebruik de zonwering

Mocht jouw kantoor hebben, maak er dan zeker gebruik van! Mocht er geen zonwering aanwezig zijn, dan zijn luxaflex een mooie tweede optie!

3) Zet de lampen uit

In de zomer is het vaak al licht genoeg, dus zijn lampen overbodig. Daar komt bij kijken dat lampen heel veel warmte afgeven, waardoor de temperatuur alleen maar stijgt op de werkvloer. Laat de lampen dus lekker uit; want je krijgt er niet alleen een coolere werkplek door, je bespaart ook nog eens energie! Dubbel zo handig! Extra tip: elektronische apparaten geven ook veel warmte af. Als je ze niet gebruikt, zet ze dan uit!

4) Gebruik een ventilator

Het lijkt zo simpel, maar een ventilator geeft echt verkoeling! Je hebt ze in allemaal verschillende soorten en maten, wat dacht je van deze grappige ventilator? Hebben! Het kan trouwens ook al schelen door de deur lekker open te zetten, in de ochtend dan als het nog koel is.

5) Houd buiten je pauze

Ga je tijdens je lunchpauze lekker met je bammetjes een blokje om te genieten van de frisse lucht, het heerlijke weer en zachte zonnetje. Een betere manier om de dag te breken is er niet! Let wel op; als het erg warm is, dan is het misschien wel weer lastig om aan het werk te gaan! Lunch trouwens ook lekker met een waterijsje; die je natuurlijk zelf maakt!

Tip; kijk ook eens bij deze buiten cadeaus.

bbq cadeaus

BBQ cadeaus

Cadeaus om nooit te vergeten…