Begin mei is het weer aftellen naar moederdag! Weet jij welke cadeaus zijn nu het meest populair bij alle mama’s? Wat is bij de moeders vandaag de dag het meest populaire Moederdag cadeau? Wat willen ze het liefst cadeau hebben, wat zijn de populaire cadeautjes. Wij hebben de leukste moederdagcadeautips voor jou verzameld!

Moederdag cadeau

Moeders: sterke vrouwen die jou niet alleen op de wereld hebben gezet, maar je ook nog eens jarenlang verzorgen en vertroetelen. Deze powervrouwen verdienen het meer dan wie dan ook om eens lekker in het zonnetje gezet te worden. Maar een goede zoon of dochter heeft er een gewoonte van gemaakt zijn of haar moeder te helpen, toch? Nee, helaas voor onze moeders. Ik spreek vast niet alleen voor mezelf als ik zeg dat wij onze moeders vaak niet genoeg waarderen. En dan is daar Moederdag. Een dag waarop we wereldwijd aandacht besteden aan onze mama’s. Een dag waarop we haar taken in het huishouden overnemen en haar eens lekker verwennen. Ja, zo’n dag zou iedereen toch wel willen?!

Iedere dag

Omdat we onze moeders niet alleen op Moederdag moeten waarderen, probeer ik dat vanaf nu iedere dag te doen. Met kleine dingen zoals je eigen troep opruimen en zeggen dat het eten lekker smaakt kom je al een heel eind. Af en toe een wasje draaien of de kamer stofzuigen moet ook wel lukken, toch? Haar op een ‘gewone’ dag in het zonnetje zetten kan altijd en is een leuke verrassing.

Wij vertellen je wat het leukst moederdagcadeau idee is en wat je dit jaar voor Moederdag cadeau moet geven!

Cadeautip 1: Ontbijt op bed

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent; als je jouw moeder verrast met een ontbijtje op bed, dan scoor je punten! Geen probleem dus; wat ontbijt op bed kan zo geregeld zijn. Een paar geroosterde boterhammen met jam, vers gebakken ei’tje en lekkere jus d’orange. Je kunt het zo gek maken als je wilt; zeker weten dat jouw moeder er sowieso blij mee is!

Cadeautip 2: een gepersonaliseerd moederdagcadeau

Een tas met jullie mooiste vakantiefoto, een canvas schilderij met jullie selfie, een klok met een foto van het gezien; tegenwoordig kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt het cadeau wel personaliseren. En dat is tof, omdat daardoor ieder cadeau uniek is. Uniek, zoals jouw moeder. Jouw moeder verdient daarom een mooi gepersonaliseerd moederdag cadeau, bijvoorbeeld met een eigen foto of een eigen tekst.

Cadeautip 3: een dagje uit met het gezin

Tijd is kostbaar, tijd is onbetaalbaar. En dat weten moeders. Ze weten nog als de dag van gisteren dat jij je eerste stapjes zette en nu woon je misschien alweer op jezelf. Of woon je misschien zelfs al samen, samen met partner en kinderen. Ga lekker samen op stap; winkelen of lekker uit eten. Even een op een; onbetaalbaar!

Met je broer en zus

Wil jij iets speciaals doen voor Moederdag maar vind je cadeautjes overbodig? Pak dan uit met een vrije dag voor je moeder waarin ze helemaal kan doen wat ze zelf wilt. Een dagje sauna bijvoorbeeld, of een dagje shoppen. Zoek jij een ander dagje uit voor je moeder voor een klein prijsje? Kijk hier eens! Terwijl je moeder aan het genieten is van haar wel verdiende vrije dag, ruim jij natuurlijk het hele huis op. Wat zal jouw moeder trots zijn als ze ontspannen terug komt van haar dagje uit. Om de dag helemaal compleet te maken, kunnen jullie als gezin zorgen voor een lekker etentje. Geen zin (of geld) om alles alleen te regelen? Vraag je broer, zus of vader om een bijdrage. Dan moet het zeker een geslaagde dag worden!