in

Bulbby, webshop voor jouw cadeaus met naam!

cadeau bulbby

Soms is het tijd om een webshop in het zonnetje te zetten; zoals deze week de webshop Bulbby. Bulbby is een webshop waarbij je allerlei producten kunt personaliseren. Van een shirt tot kookschort en van reis trolleys tot tekenmappen! Voor kinderen, maar trouwens ook voor volwassenen!

Met de naam van de baby

Persoonlijk ken ik Bulbby van de geweldige gepersonaliseerde spullen voor baby’s. Een kraamcadeau met de naam van de pasgeboren baby is gewoon erg leuk om te krijgen of voor jezelf te kopen!

Sportcadeaus met naam

Het is altijd een geslaagd cadeau voor de kinderen! Je hebt zelfs sporttassen met eigen namen. Hoe geweldig is dat? Naar de voetbal, de hockey of een andere sport met de zekerheid dat je kind altijd de goede tas meeneemt. De sporttas is zelfs waterafstotend en verkrijgbaar in 2 maten en in verschillende kleuren. Ook is het een geweldig leuk cadeau voor sportteams met naam van het team en clubnaam erop geprint. Veel mensen slagen hier ook voor bedankje trainer voetbal.

 

Kerst

Ook komt de Kerst er weer bijna aan. Nog even wachten en het is zover. Wat is nou een geweldig cadeau voor de kinderen om te geven met Kerst? Ik weet het wel! Een rugzakje met eigen naam voor de kinderen is echt een spectaculair cadeau. Ze zullen zo verbaasd zijn. Hen naam op hun tas, wat een fantastisch cadeau! Er kan zelfs een logo op en ik mag het aanpassen zoals ik wil! Ook zijn de Fleece sjaals erg leuk! Lekker warm voor in de winter en met eigen naam. Een superleuk cadeau voor onder de kerstboom. De sjaals zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, rood, blauw, grijs en nog veel meer.

 

Cadeau pakketten

Heb jij een cadeau nodig voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld een kraamcadeau, een verjaardagscadeau of een afscheidscadeautje? Geen probleem. Op de webshop van Bulbby staan allerlei cadeau pakketten die je kunt uitzoeken voor verschillende gelegenheden. Ook is het mogelijk om voor bedrijven bijzondere cadeau pakketten te krijgen. Eventueel met bedrijfsnaam en logo! En als jouw gewenste cadeau pakket er niet bij staat kan je gerust bellen of mailen en dan stelt Bulbby een prachtig op maat gemaakt cadeau pakket samen! Super handig toch?

Waarom Bulbby?

Alle producten worden door Bulbby zelf ontworpen en geproduceerd. Ieder cadeau wordt bedrukt met een naamlogo die je helemaal zelf kunt kiezen met de logotool in een kleur die jij mooi vindt.

  • De producten zijn door Bulbby zelf ontworpen en geproduceerd;
  • De producten zijn van zeer goede kwaliteit;
  • Geen verrassingen: Al de prijzen zijn INCLUSIEF bedrukking;
  • Bulbby levert snel, maar liefst binnen vijf werkdagen en binnen twee werkdagen bij een spoedbestelling;
  • Er zijn diverse mogelijkheden om veilig te betalen, waaronder ideal;
  • Bulbby is door maar liefst 3652 klanten beoordeeld en scoort een 9.2!

Top cadeaus van Bulbby

woman hands holding christmas holiday gift box decorated festive table

Het verlanglijstje van Joyce

nieuwtjes cadeaus

Leuke nieuwtjes over cadeaus