in

Cadeau Confession; hij gaf mij goedkope troep!

Goedkope troep

Lees iedereen week mee met de rubriek Cadeau Confession! Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Tamara, die het uitmaakte omdat haar vriendje goedkope troep cadeau gaf!!

Cadeau voor mijn verjaardag

“Een paar jaar geleden had ik een vriendje, laten we hem Tom noemen. Een lieverd, echt waar. Hij had een leuke baan met een leuk salaris, ook altijd leuk! We waren een half jaartje samen toen ik jarig was. Hij wilde graag een cadeautje voor mijn verjaardag geven en vroeg wat ik wilde hebben. Lastig vind ik dat, ik heb liever dat mijn vriendje gewoon zelf iets voor mij uit kiest. Hij gaf aan dat hij het lastig vond, omdat we nog niet zo lang samen waren. Oké, daar zat misschien wel wat in.”

Vraagje; geef jij een cadeau als…

Lekker luchtje

“Ik wist ook niet zo goed wat ik moest vragen; ik bedoel; geen idee welk budget hij aan zat te denken. En dat kun je natuurlijk ook niet vragen. Ik bedacht mij dat mijn favoriete luchtje bijna op was, die van Jean Paul Gaultier. Op zich geen goedkope parfum, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wilt door bijvoorbeeld een klein flesje te geven.”

“Op mijn verjaardag kreeg ik mijn cadeau, in een luxe tasje met daarin een grote fles van Jean Paul Gaultier, heerlijk! Maar toen ik het open maakte had ik het eigenlijk gelijk al door; die was niet het echte parfum van Jean Paul Gaultier! Dit was gewoon goedkope namaaktroep! Ik was eigenlijk wel beledigd; dit kwam duidelijk niet bij een parfumerie vandaan, maar gewoon bij een goedkope zaak.”

Tip; cadeau voor iemand die je niet goed kent

Wees gewoon eerlijk

“Om eerlijk te zijn wist ik niet zo goed hoe ik moest reageren. Ik wilde hem niet kwetsen, maar was zelf wel erg teleurgesteld. Uiteindelijk heb ik gevraagd of hij het parfum echt bij die winkel had gekocht en toen kwam de aap uit de mouw. Hij had het geld er niet voor over, hij vond het onzin zo’n duur luchtje. Dat kan best, maar koop het dan gewoon niet! Hij hoeft mij echt niet te overspoelen met cadeaus, maar hij kan zijn best toch wel doen? We hebben behoorlijke ruzie over het verjaardagscadeau gekregen en het is eigenlijk nooit meer echt goed gekomen. En dat allemaal door die goedkope namaaktroep!”

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 800 en 1000 woorden naar info@123cadeauidee.nl o.v.v. Cadeau Confession.

tuinkabouter

Cadeau Confession: ‘Ik dacht dat het een tuinkabouter was!’

cadeau jongen 15 jaar

Cadeau jongen 15 jaar; de beste cadeau tips!