in

De leukste cadeaus voor jongens van 4 jaar!

Cadeau jongen 4 jaar; cadeaus voor een kleuter!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jongen van 4 jaar? Laat ons je helpen! Of het nu een kado voor jouw zoontje of kleinzoon die 4 jaar wordt, of dat je op zoek bent naar een kado’tje voor jouw neefje of buurjongen, wij hebben de leukste cadeautips voor al die knullen, binken; jongens.

Uitdagend speelgoed voor jongens van 4 jaar

Bouwsets, puzzels en kinderspelletjes 4 jaar zijn leuk om cadeau te geven als je op zoek bent naar uitdagend speelgoed voor jongens van 4 jaar.

 • LEGO Duplo, bouwstenen of Magnetische bouwsets kunnen de fijne motoriek en de verbeeldingskracht stimuleren.
 • Begin met simpele houten puzzels en ga naar complexere die meer stukjes hebben naarmate hij vaardiger wordt.
 • Educatief speelgoed; er zijn veel spellen en speelgoedsets die zich richten op het leren van getallen, letters, vormen en kleuren.
 • Auto’s, treinen, en vliegtuigen zijn vaak populair bij kinderen van deze leeftijd.
 • Interactieve boeken, geluidenboeken of boeken met kleurrijke illustraties kunnen leesvaardigheid en luistervaardigheid stimuleren.
 • Er zijn enkele eenvoudige bordspellen geschikt voor deze leeftijd die kunnen helpen bij het leren van regels en het nemen van beurten.

Weet je niet zo goed welk speelgoed je cadeau moet geven? Hier zijn tips voor speelgoed kiezen.

Kijk hier voor cadeautjes voor kinderfeestjes

Cadeau voor school

Er breekt een spannende tijd aan als kinderen, dus ook jongens, 4 worden. Ze gaan naar de basisschool. Spannende tijden voor het kind (en zeker ook voor de ouders!).Het kan leuk zijn om een kado voor de basisschool te geven. Een stoere schoolbeker met lunchtrommel of een gave rugzak met naam. Handig om mee naar school te nemen en het is fijn om wat vertrouwds te hebben als je nieuw bent op school. Er is ook genoeg speelgoed wat hem voorbereid op de kleurschool, bijvoorbeeld Loco of een leerzaam spelletje.

Kado voor zomer of winter

Ook kan het handig zijn om jouw kado af te stemmen op de periode in het jaar dat hij jarig is. Is jouw zoon of kleinzoon in de zomer jarig, dan doe je hem vast een groot plezier met bijvoorbeeld een mooie trampoline voor in de tuin, een stoere step of ander speelgoed waarmee je lekker buiten kunt spelen. Voor jongens die in de winter jarig zijn, kun je kiezen voor speelgoed waar je binnen mee kunt spelen. Een spel voor de Wii of een andere spelcomputer of een gave racebaan. Verder is een mooi LEGO of Playmobil setje altijd welkom bij jongens.

Buitenspeelgoed voor jongens

Als je een cadeau geeft in de periode van april tot september, dan kun je ook prima iets voor buiten cadeau geven. Bekijk zeker deze cadeaus voor jongens van 4 jaar.

 • Spullen zoals een voetbal, basketbal of frisbee zijn een geweldige manier om kinderen buiten en actief te vermaken.
 • Buitenspeelgoed zoals een waterpistool, springtouw of hinkelspel zijn geweldige manieren om kinderen buiten en actief te houden. Bij Bol.com heb je een groot aanbod.
 • Als het weer het toelaat, kan het geven van rolschaatsen of skeelers een geweldig cadeau zijn voor een actieve jongen die graag buiten speelt

Kleine kado’s

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een jongen van 4 jaar voor de verjaardag van een vriendje, neefje of buurjongentje, dan is jouw budget waarschijnlijk wat lager. Kleine kado’tjes zoals stickers, tekenspullen en knutselspullen zijn ook voor jongens erg leuk. Ook auto’s zijn vaak favoriet bij jongens van 4. Stoere auto’s van Cars of Hot Wheels. Hoofdrolspelers uit animatiefilms zijn ook erg populair, denk maar aan al het leuke speelgoed van Planes en de Minions.

Mocht je nog twijfelen over een cadeau voor een knul van 4 jaar? Kijk ook eens bij de cadeau jongen 5 jaar of cadeaus voor jongens 6 jaar, misschien krijg je hier ook nog inspiratie!

Grote cadeaus voor jongens

Voor jouw zoon of kleinzoon heb je natuurlijk een ander budget dan wanneer je een kado’tje koopt voor jouw buurjongen. Ben je op zoek naar groot cadeau voor een jongen van 4 jaar; denk dan hier eens aan!

 • Een mooie fiets

Nuttig cadeau voor een jongen van 4 jaar

 • Dekbedovertrek
 • Pyjama

Bekijk hier alle jongenscadeaus op leeftijd.

Cadeaus voor jongens van 4 jaar op een rij

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

make up

HEMA make-up om cadeau geven

cadeau jongen 3 jaar

Cadeaus voor jongens van 3 jaar!