in

Cadeau jongen 4 jaar

cadeau jongen 4 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jongen van 4 jaar? Laat ons je helpen! Of het nu een kado voor jouw zoontje of kleinzoon die 4 jaar wordt, of dat je op zoek bent naar een kado’tje voor jouw neefje of buurjongen, wij hebben de leukste kadotips voor al die knullen, binken; jongens.

Kado voor school

Er breekt een spannende tijd aan als kinderen, dus ook jongens, 4 worden. Ze gaan naar de basisschool. Spannende tijden voor het kind (en zeker ook voor de ouders!).Het kan leuk zijn om een kado voor de basisschool te geven. Een stoere schoolbeker met lunchtrommel of een gave rugzak met naam. Handig om mee naar school te nemen en het is fijn om wat vertrouwds te hebben als je nieuw bent op school. Er is ook genoeg speelgoed wat hem voorbereid op de kleurschool, bijvoorbeeld Loco of een leerzaam spelletje.

Kado voor zomer of winter

Ook kan het handig zijn om jouw kado af te stemmen op de periode in het jaar dat hij jarig is. Is jouw zoon of kleinzoon in de zomer jarig, dan doe je hem vast een groot plezier met bijvoorbeeld een mooie trampoline voor in de tuin, een stoere step of ander speelgoed waarmee je lekker buiten kunt spelen. Voor jongens die in de winter jarig zijn, kun je kiezen voor speelgoed waar je binnen mee kunt spelen. Een spel voor de Wii of een andere spelcomputer of een gave racebaan. Verder is een mooi LEGO of Playmobil setje altijd welkom bij jongens.

Kleine kado’s

Als je op zoek bent naar een kado jongen 4 jaar voor de verjaardag van een vriendje, neefje of buurjongentje, dan is jouw budget waarschijnlijk wat lager. Kleine kado’tjes zoals stickers, tekenspullen en knutselspullen zijn ook voor jongens erg leuk. Ook auto’s zijn vaak favoriet bij jongens van 4. Stoere auto’s van Cars of Hot Wheels. Hoofdrolspelers uit animatiefilms zijn ook erg populair, denk maar aan al het leuke speelgoed van Planes en de Minions. Mocht je nog twijfelen over het cadeau voor een jongen van 4 jaar, kijk dan ook eens bij de kado’s voor jongens van 5 jaar of kado jongens 3 jaar.

Cadeau jongen 4 jaar op een rij

make up

HEMA make-up om cadeau geven

cadeau jongen 3 jaar

Cadeau jongen 3 jaar; stoere cadeaus voor stoere jongens!