in

Cadeau trends januari 2022

cadeau trends 2022

Dit blog wordt gedurende de maand geupdated!

Altijd zijn we op zoek naar nieuwe cadeaus en manieren om mensen te verrassen. Ideeën, waar wij jullie ook weer mee willen verrassen! Ben je benieuwd welke cadeau trends wij in januari 2022 zijn tegen gekomen?

Chocolade bezorgd

Waarom je altijd goed zit met een chocolade cadeau versturen? In chocolade zit het stofje endorfine, dat zorgt voor een geluksgevoel. Oftewel: eet je chocolade, dan voel je je gelukkig. Geef je iemand een doosje chocolade cadeau, dan geef je iemand dus een doosje geluk cadeau. Daar word jij niet alleen blij van, maar wij ook: gegarandeerd een gelukkige ontvanger! Een goede reden om binnenkort meer over de website Chocoladebezorgd.nl te vertellen, niet?!

KidzImpulz

Binnenkort nieuw op onze website; informatie over KidzImpulz! Voor mij eigenlijk een oude bekende, want zo’n 10 jaar geleden had ik al zo’n heerlijk buitenspeelkleed van ze. Binnenkort meer info!

MyNametags

Binnenkort ook meer informatie over MyNametags! Hier vindt je strijklabel, naamlabels, maar ook deurstickers voor kinderen. Handig en leuk!

Bekijk hier de leukste cadeaus om te geven.

Lees ook

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Wat geef je iemand die je niet zo goed kent?

cadeau bezoek ziekenhuis

Cadeau bezoek ziekenhuis