in ,

Zo geef je een persoonlijk cadeau voor juffendag

cadeau juffendag

Cadeau voor juffendag; aan het einde van het school jaren zijn er veel klassen die juffendag of meesterdag organiseren. Dit is vaak een dag (ochtend) waarbij er spelletjes wordt gedaan met de kinderen en dat de juf trakteert op school. Vaak hoort hier ook een cadeautje bij; wij geven je graag wat tips! Deze cadeaus kun je trouwens zien als meester en juffendag cadeau tips!

Cadeau juffendag namens de klas

Vaak is het zo dat er geld ingezameld wordt door een aantal ouders, waarna er een gezamenlijk cadeau wordt gekocht; cadeau juffendag klas. Als jullie klas klassenouders of een oudervertegenwoordiger heeft, dan is dit bijvoorbeeld een mooie taak voor de klassenouders. Anders kun je het, in overleg, ook zelf voorstellen. Het inzamelen ging vroeger via een briefje via het kind, maar tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar via de groeps app.
Als je het via een tikkie via de groepsapp doet, dan zul je zien dat je de meeste reacties krijgt. Via een briefje komt het niet altijd aan en vergeten mensen het ook nog snel.

Hoeveel geld

Wat het bedrag betreft; stel een bedrag voor en maak het niet te duur. Het cadeau voor de juf hoeft vaak niet zo duur te zijn en je kunt niet in de portemonnee van een ander kijken. Als je in een klas van 30 kinderen zit en iedereen geeft één euro, dan heb je toch al €30,– om een cadeau te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag open te laten; zodat iedereen zelf kan kiezen welk bedrag ze geven.

Wat geef je gezamenlijk cadeau

De juf (en de meester trouwens ook) vindt het vaak het leukste om een persoonlijk cadeau te krijgen en het is helemaal handig als het ook nog echt gebruikt kan worden. Het leukste is als je een beetje voor juffendag cadeau knutselen en een beetje een echt cadeau.

Wil je een origineel cadeau juf geven? Tip; deze zijn natuurlijk ook leuke cadeaus meester.

  • Een dienblad met foto’s van de klas
  • Een klok met jullie klassenfoto erop; de tijd is het afgelopen jaar tenslotte gevlogen
  • Een ingevuld vriendenboekje
  • Een weckpot met alle namen erop
  • Een snoeppot met de klassenfoto erop
  • Een schort met foto en alle namen erop
  • Of wat dacht je van een mooie foto op canvas of zelfs een foto collage.

 

Voor in de klas

Het cadeau voor de juffendag hoeft trouwens niet perse voor de juf zelf te zijn; het kan ook heel goed iets voor in de klas zijn. Geef een prentenboek cadeau waarvan je weet dat het nog vaak gelezen gaat worden of een leuk spel dat in de klas gedaan kan worden. Als je niet precies weet waar je ze blij mee maakt, maak dan gewoon eens een gezellig praatje; zo kom je vaak al veel te weten.

Cadeau juf – einde schooljaar

Op een school kan het ook gebruikelijk zijn dat ieder voor zich een cadeau geeft, wat natuurlijk ook prima is. Bedenk goed dat het de juf vaak helemaal niet om het cadeau gaat, maar dat het vooral fijn is om gewaardeerd te worden. Een mooie tekening of brief van de leerling kan dus al een heel mooi cadeau zijn. Kijk hier eens voor afscheidscadeau juf.

Een persoonlijk afscheidscadeau

Ook een leuk cadeau voor de juf is er een met een persoonlijk tintje. Een mooie foto(collage) in een fotolijstje of sleutelhanger is hartstikke lief maar een pen of een notitieboekje met de naam van de juf is natuurlijk een tikje origineler. Je kunt zelfs glazen laten graveren met de naam van de juf of een tegeltje bedrukken met een foto, tekening of tekst naar wens.

Wat geef je vooral niet!

Wat wij vaak terughoren is dat juffen vaak hetzelfde cadeau krijgen; een stukje zeep, douchegel, chocolade, thee. Met de gedachte ‘dat komt altijd wel van pas’, is dit misschien wel een te makkelijk cadeau. Probeer dan toch nog eens bij onze cadeautips te kijken!

Bekijk hier de leukste afscheidscadeau meester of afscheidscadeau meester;
Bekijk hier de leukste afscheidscadeau voor de juf

cadeautje voor de juf
juf bedankt
leraarcadeau

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau van de daggasten

Het cadeau namens alle daggasten!

Huwelijkscadeau

Huwelijkscadeau