in

Het cadeau namens alle daggasten!

cadeau van de daggasten

Als een bruidspaar gaat trouwen, dan is het gebruikelijk dat ze een persoonlijk, zelfgemaakt cadeau van alle daggasten krijgen! Wij hebben het internet afgestruind en hierbij de leukste tips voor kado daggasten!

Cadeautips van onze bezoekers

“Wij kregen een zelfgemaakte wensput, waar alle gasten een briefje met een wens erop in hadden gegooid.”

“Bij ons hadden ze een wc deur neergezet waar iedereen iets op mocht schrijven! Maar dat was de grootste verrassing niet, het bleek niet onze echt wc deur te zijn. De deur staat dus gewoon boven bij ons op de logeerkamer! Al had ik het ook niet erg gevonden als het wel onze wc deur was geweest. ”

“Op een bruiloft krijgen wij van de ceremoniemeester allemaal een hartje van papier. Hierop moesten we iets schrijven wat  over de bruid of bruidegom. Een mooi gedicht, een grappige uitspraak in het verleden of wat je ook wilde! Later had hij alle papieren hartjes verzameld en op het huwelijksbed gestrooid.”

“Een trouwbankje, waar iedereen zijn/ haar naam en of boodschap op kon schrijven! Het bankje is daarna met lak behandeld en staat schitterend in onze tuin!!”

“Wij moeten allemaal een foto van onszelf met de bruid, bruidegom of bruidspaar inleveren. Daar hadden ze een memoryspel van gemaakt, erg leuk!”

“Wij vroegen iedereen om een klein cadeau meenemen met een wens/ felicitatie voor het bruidspaar. Die verstopten we door heel het huis; leuk voor als ze terugkomen…”

Deze leuke tip kwamen wij via Instagram tegen!

Als herinnering aan de trouwdag

 • liedje + bladzijde uit CD boekje: en van te voren dan alle nummers op CD gebrand, of nou ja, tegenwoordig maak je er natuurlijk gewoon een playlist van!
 • recepten voor het bruidspaar
 • fotoverjaardagskalender, met alle verjaardagen van de gasten en allemaal foto’s van alle gasten
 • Laat iedereen een liedje opgeven waarbij ze aan het bruidspaar denken en daarbij waarom. Maak van deze liedjes een mooi cd’tje.
 • Bij binnenkomst een leuke foto van de gasten in een grappige lijst.
 • Helemaal hot; bij binnenkomst een foto laten maken in een photobooth.
 • Een huwelijkskrant
 • Op een schort alle namen als gastenboek
 • Maak een eigen versie van het spel ‘Wie is het’. Wie is het eigen foto’s
 • Foto/ trouwkaart van bruidspaar en daarom heen alle namen….
 • Laat de gasten een schilderij maken. Zorg voor een canvas, een aantal kwasten en verf. Laat iedereen een verfstreek maken en je hebt een heel bijzonder schilderij! Zie hier een voorbeeld.
 • Kijk ook eens bij deze weetjes over de bruiloft en misschien doe je nog wat inspiratie op.

Om het bruidspaar te plagen

 • Vraag of alle gasten een blik eten, zoals bruine bonen oid of ingeblikt fruit, meenemen, zonder etiket. Grappig, want zo hebben ze geen idee wat er in zit!

Heb jij nog leuke ideeën? Laat ze gerust hier achter!

Bekijk hier het leukste huwelijkscadeau of gezamenlijk cadeau voor bruidspaar.

Nog meer leuke ideeen

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeaus om iemand op te vrolijken!

Cadeaus om iemand op te vrolijken!

cadeau juffendag

Zo geef je een persoonlijk cadeau voor juffendag