in

Het cadeau namens alle daggasten!

cadeau van de daggasten

Als een bruidspaar gaat trouwen, dan is het gebruikelijk dat ze een persoonlijk, zelfgemaakt cadeau van alle daggasten krijgen! Wij hebben het internet afgestruind en hierbij de leukste tips voor kado daggasten!

Cadeautips van onze bezoekers

“Wij kregen een zelfgemaakte wensput, waar alle gasten een briefje met een wens erop in hadden gegooid.”

“Bij ons hadden ze een wc deur neergezet waar iedereen iets op mocht schrijven! Maar dat was de grootste verrassing niet, het bleek niet onze echt wc deur te zijn. De deur staat dus gewoon boven bij ons op de logeerkamer! Al had ik het ook niet erg gevonden als het wel onze wc deur was geweest. ”

“Op een bruiloft krijgen wij van de ceremoniemeester allemaal een hartje van papier. Hierop moesten we iets schrijven wat  over de bruid of bruidegom. Een mooi gedicht, een grappige uitspraak in het verleden of wat je ook wilde! Later had hij alle papieren hartjes verzameld en op het huwelijksbed gestrooid.”

“Een trouwbankje, waar iedereen zijn/ haar naam en of boodschap op kon schrijven! Het bankje is daarna met lak behandeld en staat schitterend in onze tuin!!”

“Wij moeten allemaal een foto van onszelf met de bruid, bruidegom of bruidspaar inleveren. Daar hadden ze een memoryspel van gemaakt, erg leuk!”

“Wij vroegen iedereen om een klein cadeau meenemen met een wens/ felicitatie voor het bruidspaar. Die verstopten we door heel het huis; leuk voor als ze terugkomen…”

“Wij hebben met alle daggasten heliumballonnen op laten gaan. Aan elke ballon zat een kaartje van een van de gasten met een ‘cadeau in natura’ (denk aan pannenkoeken bakken, ramen zemen, stofzuigen enzo). Als dat kaartje werd teruggestuurd, dan kreeg het bruidspaar dat cadeau van die gast.

En nog even snel wat andere tips;

Als herinnering aan de trouwdag

  • liedje + bladzijde uit CD boekje: en van te voren dan alle nummers op CD gebrand, of nou ja, tegenwoordig maak je er natuurlijk gewoon een playlist van!
  • recepten voor het bruidspaar
  • fotoverjaardagskalender, met alle verjaardagen van de gasten en allemaal foto’s van alle gasten
  • Laat iedereen een liedje opgeven waarbij ze aan het bruidspaar denken en daarbij waarom. Maak van deze liedjes een mooi cd’tje.
  • Bij binnenkomst een leuke foto van de gasten in een grappige lijst.
  • Helemaal hot; bij binnenkomst een foto laten maken in een photobooth.
  • Op een schort alle namen als gastenboek
  • Foto/ trouwkaart van bruidspaar en daarom heen alle namen….

Om het bruidspaar te plagen

  • Vraag of alle gasten een blik eten, zoals bruine bonen oid of ingeblikt fruit, meenemen, zonder etiket. Grappig, want zo hebben ze geen idee wat er in zit!

Heb jij nog leuke ideeën? Laat ze gerust hier achter!

Bekijk hier het leukste huwelijkscadeau of gezamenlijk cadeau voor bruidspaar.

 

Cadeaus om iemand op te vrolijken!

Cadeaus om iemand op te vrolijken!

cadeau juffendag

Zo geef je een persoonlijk cadeau voor juffendag