in ,

Het beste afscheidscadeau voor de juf

afscheidscadeau juf

Afscheidscadeau juf; ben jij op zoek om iets leuks te geven? Of het nu het einde van het schooljaar is, ze nu met pensioen gaat of ze heeft een nieuwe uitdaging gevonden, jouw kinderen zijn er kapot van. En jij stiekem misschien nog wel meer! Bij 123cadeauidee.nl vind je de allerleukste afscheidscadeaus voor jouw juf. Waarom zou je de juf verrassen met een standaard cadeau?

Wat geef je de juf op laatste schooldag?

Op veel scholen geven kinderen en ouders iets op de laatste schooldag. Dit is geen verplichting en je moet natuurlijk zelf weten of je dit doet. Als je iets cadeau geeft, dan hoeft het ook niets iets heel groots of duurs te zijn.

 • Kijk eens voor afscheidscadeau juf action . Daar vindt je vaak wel iets goedkoops.
 • Houdt jouw kind van knutselen? Laat hem of haar een afscheidscadeau juf knutselen.

Een mooi cadeau voor de juf

De juf voelt zich gewaardeerd en jouw kinderen zullen voor altijd een speciaal plekje in haar hart krijgen. Zij is de afgelopen tijd belangrijk geweest in het leven van je kinderen en verdient daarom een mooi cadeau juf. Maar ja, wat cadeau geven aan juf? Wat geven als afscheidscadeau?

Deze ideeën vonden wij online:

 • Ik doe een donatie uit naam van de juf aan een goed doel, onderwijs gerelateerd. Ik schrijf een mooie kaart voor de juf met de boodschap dat ik elk kind zulk fijn onderwijs gun!

Bekijk hier nog meer cadeaus voor de juf en cadeau voor docent..

Gezamenlijk geschenk voor de juf

Verzamel geld bij alle ouders van klasgenoten en koop een gezamenlijk cadeau voor de juf. Wat dacht je van een gezellige sushiworkshop, waarbij de juffrouw zich kan uitleven op de lekkerste sushicombinaties. Is ze meer van de Italiaanse keuken, dan is een pasta-arrangement met zingende bediening perfect voor de juffrouw! Of met z’n allen een fotoboek maken voor de juf als afscheidscadeau. Dat zal ze gegarandeerd leuk vinden. Kies je voor een budget cadeau juf of juist een duur kado juf, de lerares in kwestie zal het heel leuk vinden dat jullie aan haar hebben gedacht. Missen gaat de juffrouw haar leerlingen sowieso!

De ‘altijd-goed’ cadeaus

Je wilt de juf graag een cadeau geven maar eigenlijk ken je haar niet zo goed. Dan zijn deze tips ideaal voor jouw. Dit soort cadeaus kun je het best heel algemeen houden. Het is minder origineel dan een persoonlijk cadeau, maar je slaat de plank er ook niet mee mis. Een relax-pakketje met een leuke mok, een aantal verschillende theezakjes, een reep chocolade en een lief kaartje doet het altijd goed. Een kleine selectie van lekkernijen zoals een chocoladepakket kan natuurlijk ook. Als je het iets origineler wilt kun je gaan een diy pakket voor Irish Coffee of Cappuchino met de bijbehorende glazen en siropen.

Cadeaus met een woordgrapje

 • Een pot of snackdoos met borrelnoten > ik heb geNOTEN! (bekijk hier een DIY hoe te maken)
 • Een pot drop >> Het zit d’rop!
 • Een mooie pen >> Dit schooljaar was met geen PEN te beschrijven!
 • Een pot honing met de tekst “dankjewel voor het BIJzonder leuk schooljaar”
 • Happy Stones >> Ik vind je een kei van een juf
 • Een waterkaraf met ijsblokjes (die niet smelten)>> voor de coolste juf!
 • Een houten gevulde theedoos, op de theezakjes hadden de kinderen iets geschreven. Op de deksel waren allen namen van de leerlingen gebrand.
 • Een rol Mentos >> voor de Mentor
 • Een zak of pot met Tikkels >> ‘weer een tikkeltje wijzer

Wat kan je kopen voor je leerkracht?

afscheidscadeau juf peuterspeelzaal

Goedkope cadeautjes voor de juf

Als je op zoek bent naar een cadeau voor de juf van groep 1 tot 3 dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een knuffelbeertje te bedrukken met een foto van de hele klas. Zo geef je de juf een aandenken aan de leuke tijd die ze samen hebben gehad. Of geef juist een foto met alleen jouw zoon of dochter.

Wil je een goedkoop cadeau juf ook dan staat je een lastige keuze te wachten: een tegeltje met een mooie tekst of juist een mok in vorm van een toiletpot. Bij het laatste moet de juffrouw wel een gevoel voor humor hebben! Is de juffrouw creatief en houdt ze van kunst? Dan is een leuk cadeau juf misschien wel een potje verf gooien. Of weet je dat de juffrouw altijd koude handen heeft omdat ze steeds in haar handen wrijft, dan koop je een handverwarmer voor haar.

 

Op zoek naar een afscheidscadeau meester?

Kijk gerust ook eens bij afscheidscadeau kinderdagverblijf voor extra tips.

Mensen zoeken ook op;

 • Wat kan je kopen voor je leerkracht?
 • origineel cadeau juf
 • bedankt juf cadeautje hema
 • bedankt juf cadeautje xenos
 • rituals cadeau juf
 • gepersonaliseerd cadeau juf
 • cadeautje voor de juf
 • afscheidscadeau juf pakketje lekkers
 • juf afscheidscadeau pakketje lekkers
 • cadeau juf afscheidscadeau pakketje
 • een afscheidscadeau voor de juf

Wat je ook geeft; doe er in ieder geval een afscheidskaart bij!

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau secretaresse

Cadeau voor secretaresse

afscheidscadeau meester

Leuke cadeaus voor de meester