in

Het beste afscheidscadeau voor de juf

afscheidscadeau juf 758x506 - Het beste afscheidscadeau voor de juf

Op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor de juf? Of ze nu met pensioen gaat of ze heeft een nieuwe uitdaging gevonden, jouw kinderen zijn er kapot van. En jij stiekem misschien nog wel meer! Bij 123cadeauidee.nl vind je de allerleukste afscheidscadeaus voor jouw juf. Waarom zou je de juffrouw verrassen met een standaard cadeau? Ga juist voor een origineel afscheidscadeau voor de juf.

Een mooi cadeau voor de juf

De juf voelt zich gewaardeerd en jouw kinderen zullen voor altijd een speciaal plekje in haar hart krijgen. Zij is de afgelopen tijd belangrijk geweest in het leven van je kinderen en verdient daarom een mooi cadeau juf.

Gezamenlijk geschenk voor de juf

Verzamel geld bij alle ouders van klasgenoten en koop een gezamenlijk cadeau voor de juffrouw. Wat dacht je van een gezellige sushiworkshop, waarbij de juffrouw zich kan uitleven op de lekkerste sushicombinaties. Is ze meer van de Italiaanse keuken, dan is een pasta-arrangement met zingende bediening perfect voor de juffrouw! Of met z’n allen een fotoboek maken voor de juf als afscheidscadeau. Dat zal ze gegarandeerd leuk vinden. Kies je voor een budget cadeau juf of juist een duur kado juf, de lerares in kwestie zal het heel leuk vinden dat jullie aan haar hebben gedacht. Missen gaat de juffrouw haar leerlingen sowieso!

De ‘altijd-goed’ cadeaus

Je wilt de juf graag een cadeau geven maar eigenlijk ken je haar niet zo goed. Dan zijn deze tips ideaal voor jouw. Dit soort cadeaus kun je het best heel algemeen houden. Het is minder origineel dan een persoonlijk cadeau, maar je slaat de plank er ook niet mee mis. Een relax-pakketje met een leuke mok, een aantal verschillende theezakjes, een reep chocolade en een lief kaartje doet het altijd goed. Een kleine selectie van lekkernijen zoals een chocoladepakket kan natuurlijk ook. Als je het iets origineler wilt kun je gaan een diy pakket voor Irish Coffee of Cappuchino met de bijbehorende glazen en siropen.

Goedkope cadeautjes voor de juf

Als je op zoek bent naar een cadeau voor de juf van groep 1 tot 3 dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een knuffelbeertje te bedrukken met een foto van de hele klas. Zo geef je de juf een aandenken aan de leuke tijd die ze samen hebben gehad. Of geef juist een foto met alleen jouw zoon of dochter.

Wil je een goedkoop cadeau juf ook dan staat je een lastige keuze te wachten: een tegeltje met een mooie tekst of juist een mok in vorm van een toiletpot. Bij het laatste moet de juffrouw wel een gevoel voor humor hebben! Is de juffrouw creatief en houdt ze van kunst? Dan is een leuk cadeau juf misschien wel een potje verf gooien. Of weet je dat de juffrouw altijd koude handen heeft omdat ze steeds in haar handen wrijft, dan koop je een handverwarmer voor haar.

 

Op zoek naar een afscheidscadeau meester?

 

 

zwangerschapsverlof 150x150 - Zwangerschapsverlof, wat geven collega's

Zwangerschapsverlof, wat geven collega’s

afscheidscadeau meester 150x150 - Leuke cadeaus voor de meester

Leuke cadeaus voor de meester