in ,

Cadeau voor oma

cadeau voor oma

Cadeau voor oma; die geef je natuurlijk niet alleen met Moederdag of haar verjaardag. Oma kun je altijd verrassen! Omdat ze de liefste is, omdat ze graag oppast of gewoon een dag komt helpen bij jullie thuis. Maar met welk cadeau voor oma verras je haar? Wij geven jou 10 cadeau ideeen voor oma!

Handwarmer kat

De Kruik Kat – Handwarmer is heel eenvoudig te vullen met warm water of op te warmen in de magnetron. Door het kleine ontwerp is de kruik zeer prettig en makkelijk om vast te houden. Zeg voorgoed vaarwel tegen koude handen, dankzij deze schattige kat!

Smart Bluetooth Keyfinder

Is jouw oma ook altijd haar sleutels kwijt? Dat hoeft trouwens niets met haar leeftijd te maken hebben; sommige mensen (mannen en vrouwen!) zijn gewoon altijd hun sleutels kwijt! En de oplossing; die geef jij gewoon kado aan jouw oma; een keyfinder. Misschien moet je hem wel even installeren voor haar, maar dat doe je vast ook met alle liefde voor haar!

 

Be Happy Zonnebloem

Dit cadeau tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van oma; en eigenlijk op ieders gezicht. Onze Be Happy Grow Me Kit bevat alles wat je nodig hebt om zonnebloemen te planten en te laten groeien. Zonnebloemen zijn groot, helder en mooi, en voegen een zonnestraal toe aan elke tuin. En aangezien de kleinkinderen ook de zonnestralen van iedere oma zijn; is dit wel een toepasselijk geschenk, niet?

10. Magnetron Sloffen

Heeft jouw oma het ook altijd koud? Verras haar met deze Magnetron Sloffen! Verwarm ze 2 minuten in de magnetron en je voeten blijven heerlijk urenlang warm. De Lavendelgeur die vrijkomt zorgt ervoor dat je voeten lekker ruiken en het sluitlint aan de bovenkant zorgt ervoor dat de warmte niet ontsnapt! Eigenlijk altijd een perfect cadeau voor haar!

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

stom cadeau voor vrouwen

Cadeaus die je niet aan een vrouw moet geven!

moppen huwelijkskrant

Moppen huwelijkskrant