in ,

Cadeau voor oma

waar verras jij oma mee?!

cadeau voor oma

Cadeau voor oma; die geef je natuurlijk niet alleen met Moederdag of haar verjaardag. Oma kun je altijd verrassen! Omdat ze de liefste is, omdat ze graag oppast of gewoon een dag komt helpen bij jullie thuis. Maar met welk cadeau voor oma verras je haar? Wij geven jou 10 cadeau ideeen voor oma!

Palms & Pinkies Hand Cream Trio

Het drietal maakt je handen weer lekker zacht en hult ze in de heerlijkste geuren. Droge, gevoelige huid komt tot rust met romige Almond Milk & Honey. Van sappige Strawberry word je meteen vrolijk. En Shea geeft schrale huid de hoognodige extra verzorging. Fijn om altijd bij je te hebben, en ze hebben het ideale meeneemformaat. Dus stop ze in je tas, bureaula en sporttas voor hydratatie on-the-go.

1. Handwarmer kat

De Kruik Kat – Handwarmer is heel eenvoudig te vullen met warm water of op te warmen in de magnetron. Door het kleine ontwerp is de kruik zeer prettig en makkelijk om vast te houden. Zeg voorgoed vaarwel tegen koude handen, dankzij deze schattige kat!

8. Smart Bluetooth Keyfinder

Is jouw oma ook altijd haar sleutels kwijt? Dat hoeft trouwens niets met haar leeftijd te maken hebben; sommige mensen (mannen en vrouwen!) zijn gewoon altijd hun sleutels kwijt! En de oplossing; die geef jij gewoon kado aan jouw oma; een keyfinder. Misschien moet je hem wel even installeren voor haar, maar dat doe je vast ook met alle liefde voor haar!

9. Be Happy Zonnebloem

Dit cadeau tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van oma; en eigenlijk op ieders gezicht. Onze Be Happy Grow Me Kit bevat alles wat je nodig hebt om zonnebloemen te planten en te laten groeien. Zonnebloemen zijn groot, helder en mooi, en voegen een zonnestraal toe aan elke tuin. En aangezien de kleinkinderen ook de zonnestralen van iedere oma zijn; is dit wel een toepasselijk geschenk, niet?

10. Magnetron Sloffen

Heeft jouw oma het ook altijd koud? Verras haar met deze Magnetron Sloffen! Verwarm ze 2 minuten in de magnetron en je voeten blijven heerlijk urenlang warm. De Lavendelgeur die vrijkomt zorgt ervoor dat je voeten lekker ruiken en het sluitlint aan de bovenkant zorgt ervoor dat de warmte niet ontsnapt!

 

stom cadeau voor vrouwen

Cadeaus die je niet aan een vrouw moet geven!

moppen huwelijkskrant

Moppen huwelijkskrant