verjaardagscadeau moeder - Verjaardagscadeau moeder
in

Verjaardagscadeau moeder

hiep hiep hoera!

Hoera, mama is jarig en dus ben je op zoek naar een verjaardagscadeau moeder. Weet jij al waar je haar mee gaat verrassen? Een traditioneel bosje bloemen, een flesje badschuim dat je net snel nog even hebt gehaald of verras je haar dit jaar met een mooi en persoonlijk verjaardagscadeau vrouw?

Een dagje uit

Tijd met elkaar, dat is onbetaalbaar. Dat geldt helemaal voor jouw moeder; de vrouw die jouw op de wereld heeft gezet. Verras haar daarom met een leuk dagje of avondje uit. Je kunt hier alle kanten mee op; geniet samen bijvoorbeeld van een heerlijke high tea of doe samen een workshop. Als je echt iets te vieren hebt, dan kun je misschien zelfs wel een nachtje samen weg. Zeker weten dat jij haar hier een heel groot plezier mee doet!

Met jouw foto

Moeders zijn trots op hun kroost en dat willen ze met iedereen delen. Daarom delen ze iedere foto van jou op hun Facebook pagina en heeft ze vast ook een berg met foto’s op haar telefoon staan. Een mooi verjaardagscadeau moeder is daarom een mooie foto op canvas of plexiglas. Als je ook nog broers/ zussen hebt, dan is een gezamenlijke foto natuurlijk het leukst. Je kunt voor de gelegenheid een foto laten maken of een bestaande foto gebruiken. Als je niet kunt kiezen, maak dan een collage van verschillende foto’s of zelfs een foto mozaïek!

Lekker lezen

Houdt jouw moeder er ook van om heerlijk op de bank te kruipen, met een goed boek, een tijdschrift en een lekker kopje thee? Verras haar met een abonnement op haar favoriete tijdschrift, dan hoeft ze er de deur niet meer voor uit. Ook weet je zeker dat ze dan geen nummer meer mist én misschien mag je het tijdschrift zelf ook nog wel lenen 🙂

cadeau meisje 19 150x150 - Kado meisje 19 jaar

Kado meisje 19 jaar

feestslingers 150x150 - Hang zelf de slingers op

Hang zelf de slingers op