in

Cadeautjes voor zwangere vrouwen!

cadeau zwanger

Ook tijdens de zwangerschap is het leuk om de aanstaande mama te verrassen! Ik weet zeker dat ze dit erg kan waarderen. De leukste cadeautjes heb ik voor je op de rijtje gezet.

Relax mama

Het boekje Relax Mama bevat 101 tips, speciaal voor moeders! Het boekje die ze tijdens de zwangerschap kan doorlezen zodat ze relaxt haar tijd als mama van ingaat. Een grappig boekje met leuke en unieke uitzichten. Het zal een lach op het gezicht van de zwangere vrouw toveren.

Milestone Pregnancy Cards

Milestone Pregnancy Cards; met deze geweldige kaarten kan de zwangere vrouw de gehele zwangerschap overzichtelijk op foto vastleggen. In het mooi vormgegeven doosje zitten 30 kaarten. Hiermee leg je de gebeurtenissen rond de zwangerschap vast tot aan de allereerste foto’s na de geboorte. Denk hierbij aan de eerste outfit, favoriete knuffel, handjes en voetjes, wiegje enz. Toch super leuk? Ik had ze graag gewild tijdens mijn zwangerschap!

Zwangerschapsketting

Een lief belletje met babyvoetjes. Een mooie ketting die gezien mag worden. Glitters en babyvoetjes gecombineerd op een zilver balletje. Het belletje maakt een zacht geluidje. Ik had ook graag een ketting gewild, maar vond er geen. Deze ketting was zeker welkom geweest!

Lees hier over felicitatie zwangerschap

Swarovski buikband

Als je halverwege je zwangerschap bent begint je buik al flink te groeien. Een buik om gezien te worden. Met deze buikband is je buik een mooie blikvanger. Voorzien van swarovski steentjes is dit een musthave voor elke zwangere vrouw! Een leuk cadeau om te geven. De buikbanden zijn in allerlei kleuren leverbaar en met verschillende patroontjes.

Bekijk hier trouwens alvast de leukste moederdag cadeaus!

Tip; dit moet je NIET aan vrouwen geven!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeau voor hem

Cadeau voor hem; hier verras je hem mee!

kraamcadeau meisje

Kraamcadeautjes voor een meisje