in

Felicitatie zwangerschap

felicitatie zwangerschap

Tegenwoordig krijgt de vrouw niet alleen met de geboorte cadeautjes maar ook tijdens de zwangerschap wordt ze flink verwend. Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik dan ook de leukste cadeautjes om mij te feliciteren. Maar wat is nou leuk om te geven? Hieronder een paar tips:

Milestone pregnancy cards

Zwangere vrouwen maken veel foto’s tijdens hun zwangerschap en dan voornamelijk van hun buik. Met de Milestone pregnancy cards kan je de foto’s net even wat meer mee geven. Op de kaarten staan teksten, getallen en woorden die te maken hebben met de 9 maanden dat je zwanger bent. Erg leuk om te geven en te krijgen.

Negen maanden dagboek

Een zwangerschapsdagboek, een negen maanden dagboek, vertelt wat je allemaal kunt verwachten tijdens je zwangerschap. Het bevat allerlei handige tips en weetjes. Aan de hand van vragen, schrijf je 9 maanden lang wat je denkt en voelt. Zo ontstaat er een leuke en waardevolle herinnering voor de kleine en voor jou als moeder om in terug te kijken

Proud MaMa zwangerschapsketting 

De zwangerschapsketting van Proud MaMa is een leuk cadeautje om te geven. Ze zeggen dat de bola geluk, gezondheid en voorspoed brengt aan de moeder en baby. De bola moet je net onder je navel dragen. Je kunt kiezen uit verschillende printjes.

Boek: buskruit met muisjes

Een echte aanrader voor alle zwangere vrouwen en hun mannen. In het boek “Buskruit met muisjes” staat beschreven wat je tijdens de zwangerschap kan verwachten, maar ook tijdens de bevalling en de eerste weken van je kleintjes. Naast de tekst vind je kleine “briefjes” voor je man. Ideaal voor mannen die niet van lezen houden, maar wel dingen willen weten. Mijn man vond het een super boek.

Slab: “Ik hou van mijn mama”

Een slab met een grappige of een lieve tekst is altijd een leuk geschenk om te geven. Want welke moeder krijgt er nu geen glimlach op haar gezicht bij de test “mijn mama is de liefste”! PS Opa en oma zul je ook heel erg verrassen met zo’n gepersonaliseerde slab!

Speenclip of speenkoord

Een speenclip of speenkoord is altijd makkelijk en het is trouwens handig om er een paar van in huis te hebben! Wat vind je van deze gepersonaliseerde versies? Bijvoorbeeld het Sophia de Giraf knuffeldoekje een speenkoord.

Baby Art Family Prints

Het is leuk om samen handafdrukken te maken en ze dan in de toekomst weer tevoorschijn te halen. Een activiteit om samen te doen, en een onvergetelijk aandenken! Family Prints is echt een leuk kado.

Nog meer cadeaus voor zwangere vrouwen.

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Afscheidscadeaus stagiair

Waar haalt Abraham de mosterd vandaan?