felicitatie zwangerschap - Felicitatie zwangerschap
in

Felicitatie zwangerschap

de cadeautjes

Tegenwoordig krijgt de vrouw niet alleen met de geboorte cadeautjes maar ook tijdens de zwangerschap wordt ze flink verwend. Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik dan ook de leukste cadeautjes om mij te feliciteren. Maar wat is nou leuk om te geven? Hieronder een paar tips:

Milestone pregnancy cards

Zwangere vrouwen maken veel foto’s tijdens hun zwangerschap en dan voornamelijk van hun buik. Met deze kaarten kan je de foto’s net even wat meer mee geven. Op de kaarten staan teksten, getallen en woorden die te maken hebben met de 9 maanden dat je zwanger bent. Erg leuk om te geven en te krijgen.

Mijn negen maanden dagboek

Dit boekje vertelt wat je allemaal kunt verwachten tijdens je zwangerschap. Het bevat allerlei handige tips en weetjes. Aan de hand van vragen, schrijf je 9 maanden lang wat je denkt en voelt. Zo ontstaat er een leuke en waardevolle herinnering voor de kleine en voor jou als moeder om in terug te kijken

Kidzzcast my first belly print

Met gips maak je een mooie afdruk van de buik. Snel, makkelijk en zonder veel gedoe. Daarna kan je hem zelf decoreren. Een mooie herinnering aan ze zwangerschap.

Proud MaMa zwangerschapsketting met print

De zwangerschapsketting van Proud MaMa is een leuk cadeautje om te geven. Ze zeggen dat de bola geluk, gezondheid en voorspoed brengt aan de moeder en baby. De bola moet je net onder je navel dragen. Je kunt kiezen uit drie verschillende printjes.

Boek: buskruit met muisjes

Een echte aanrader voor alle zwangere vrouwen en hun mannen. In dit boek staat beschreven wat je tijdens de zwangerschap kan verwachten, maar ook tijdens de bevalling en de eerste weken van je kleintjes. Naast de tekst vind je kleine “briefjes” voor je man. Ideaal voor mannen die niet van lezen houden, maar wel dingen willen weten. Mijn man vond het een super boek.

Slab: “Ik hou van mijn mama”

Twee slabbetjes in het grijs of in het roze met een lieve tekst. De slabbetjes zijn ook te koop met de tekst “ik hou van mijn papa”. Ik weet zeker dat je de aanstaande moeder maar ook zeker de aanstaande vader hier erg blij mee maakt.

Fabs world speenclip muis

Een schattig muisje om de speen van de baby aan vast te maken. Zo raken zij en jij die speen nooit meer kwijt. Dit muisje is super schattig!

Nostalgische cadeauset voor in de badkamer

Een leuke cadeauset voor de zwangere mama. De bademmer met de tekst Bath Towel staat erg leuk als decoratie in de badkamer. De bademmer is gevuld met een zwarte en witte handdoek van 50 x 100 cm en een heerlijke verwenset bestaande uit een doucheschuim en body lotion van Oriental spa bamboo leave. Zo kan de mama even lekker relaxen!

000447993 5 150x150 - Ervaringen LEGO VIDIYO

Ervaringen LEGO VIDIYO

moederdag ontbijt 150x150 - Moederdag Verwen Ontbijt

Moederdag Verwen Ontbijt