in

6 clichés over vaderdag cadeaus

vaderdagcadeau

Natuurlijk zegt jouw vader dat Vaderdag niets bijzonder is en dat het iedere dag Vaderdag is. En als je zelf papa bent, dan zeg je natuurlijk ook dat je helemaal geen waarde hecht aan deze commerciële dag. Maar laten we nu gewoon eerlijk zijn; deze zes clichés over Vaderdag zijn gewoon écht waar!

1. Zelfgemaakte tekening

Die zelfgemaakte tekening of geknutselde stropdas van je kleine spruit; het is gewoon echt leuk om dat te krijgen als vaderdag cadeau. Heerlijk dat ze dat op de opvang of de creche vaak al doen; al wordt het nog leuker als de kinderen het zelf ook echt beseffen en het zelfgemaakte cadeau goed verstoppen! Om vervolgens niet meer te weten waar het verstopt is haha.

2. Taart of maaltijd

Als ze wat ouder zijn, dan mag het geknutsel natuurlijk wel wat ingewikkelder worden; bijvoorbeeld een ontbijt op bed, een lekkere taart of een zelf gekookte maaltijd. Heerlijk toch als ze echt hun best doen voor je.

3. Gamer papa’s

Natuurlijk heeft hij geen cadeau wensen voor Vaderdag, maar toch laat hij wel erg vaak vallen dat hij erg benieuwd is naar dat leesboek of een van die nieuwe games. Die games zijn sowieso niet zo slecht geschenk; want dan kun je zelf ook nog mee doen. Goed voor quality time, zal maar zeggen!

4. Slipcursus

Eigenlijk is het best stoer als je een stoer cadeau voor Vaderdag krijgt van de kinderen; vooral als je samen een slipcursus met je zoon of dochter mag doen.

5. Stinkerds

Pap, voel je niet aangevallen als je een fles badschuim of parfum krijgt! Dat betekent niet automatisch dat je stinkt, de kids hebben écht hun best gedaan!

6. Onbetaalbaar cadeau

Hoe oud je kids ook zijn, quality time en een dikke knuffel blijven het mooiste cadeau voor iedere vader. Onbetaalbaar!

Nog meer vaderdagcadeaus

En ben je dan toch op zoek naar een ‘gewoon’ cadeau voor Vaderdag? Deze cadeautips mag je niet missen!

verlanglijstje1

Het verlanglijstje van…. Maureen

Cadeau filmliefhebber

20 cadeaus voor de filmliefhebber