in

Dingen die je niet wilt horen als je jarig bent!

dingen die je op jouw verjaardag niet wilt horen

Jarig zijn, ieder jaar is het weer een feest. Is het jou ook wel eens opgevallen dat sommige mensen altijd zo cliché zijn in hun reacties op verjaardagen? Wij hebben elf dingen op een rij gezet die je niet wilt horen als je jarig bent!

Dingen die je niet wilt horen

 1. Weer een jaartje erbij ~ jaja, dat weten wij, dat gebeurd als je jarig bent…
 2. Stapje dichter naar  30, 40, 50 ~ja, nou en?
 3. Hoe oud ben je geworden? 29? Oh, ik dacht dat je veel jonger was! ~    auch
 4. 18, nu ben je eindelijk volwassen
 5. 40, nu begint je leven pas echt! ~ wat heb ik al die jaren hiervoor dan gedaan?
 6. Nog een stapje dichter bij het bejaardentehuis
 7. Je bent geen dag ouder dan 26 ~klopt, ik ben vandaag 26 jaar geworden
 8. Echt, ben je al zo oud?! ~ euh, ja…
 9. Laat mij raden hoe oud je bent! ~ Tip; wees voorzichtig met het laten raden naar je leeftijd… het kan nogal tegenvallen!
 10. Zo veel kaarsen, en zo weinig taart ~ inderdaad, er staan meer dan 10 kaarsjes op mijn taart…
 11. “Ik ben je verjaardag niet vergeten, ik was alleen vergeten welke datum het … (gisteren/vorige week) was…” ~ Mensen die je verjaardag vergeten; echt, het gebeurd! Maar niets is zo cliche als mensen die dit als excuus gebruiken

Wat vind jij het meest vervelende om te horen op een verjaardag?

 

Lees hier; aftellen naar mijn verjaardag!

Written by mslaros

romantische verrassingen

Dit zijn romantische verrassingen!

cadeau communie

Communie cadeau