in

Bijzondere felicitaties: de manieren om de jarige te verblijden

Wij zijn altijd druk op zoek naar de meest originele cadeaus. Daarbij hoort natuurlijk een bijzondere felicitatie. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende manieren om iemand te feliciteren. Via Facebook, whatsapp of een ouderwetse kaart. De kunst is om iemand te feliciteren op de meest originele en bijzondere manier die er bestaat.  Ik heb de manieren gevonden om je felicitatie net iets bijzonderder te maken!

Bellen

Vroeger werd dit veel vaker gedaan namelijk; het bellen van mensen op hun verjaardag om iemand te feliciteren. Tegenwoordig is het natuurlijk veel gemakkelijker om iemand een whatsapp te sturen. Wees lekker ouderwets en pak die telefoon. Je wilt natuurlijk wel jezelf kunnen onderscheiden van de rest van felicitaties.

Ballon

Je kent ze misschien al, de ballonnen van Greetz . Deze kan je bestellen via de site en direct laten versturen naar het adres van de jarige. De ballon die in een enorme doos wordt geleverd is een echte eyecatcher. De jarige zal zich afvragen wat er in zit en wie dit enorme pakket heeft verzonden.

Filmpje

In mijn artikel over mijn negentiende verjaardag heb ik mijn cadeautjes verteld. Ik heb ook een super lief filmpje gekregen! Het is een hoop werk om zo’n filmpje in elkaar te zetten maar het resultaat mag er zijn. Feliciteer de jarige in het filmpje en laat leuke foto’s en filmpjes voorbij komen terwijl jij leuke herinneringen verteld.

Leuke tip: laat andere mensen de jarige in het filmpje ook feliciteren!

Geluksmuntje

Je kent ze vast wel, de geluksmuntjes met een boodschap, speciaal voor iemand. Sinds een aantal maanden hebben ze ook kaarten bij deze geluksmuntjes met een tekst erop. Het geluksmuntje is van zichzelf al uniek maar met deze kaarten er bij nog origineler. Je feliciteert niet alleen iemand maar geeft diegene ook al het geluk wat hij verdiend.

Alles is mogelijk

Iets wat ik zelf al een tijdje doe, als er iemand in mijn omgeving jarig is feliciteer ik diegene overal op; denk aan Facebook, Twitter, Mail, Whatsapp en zelfs SMS. Doe het op verschillende tijdstippen zodat de jarige elke keer weer verrast is met je felicitatie.

Heb jij nog leuke ideeën om iemand te feliciteren? Laat ze achter in de reactie!  

Lees ook

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Cadeau ceremoniemeester

valentijnscadeaus voor mannen

Valentijnscadeaus voor mannen