in

Kado meisje: de leukste tips!

cadeaus voor meiden

Creatieve hulp nodig voor het vinden van een verjaardagscadeau voor een meisje? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Cadeautips voor meisjes van 3 en 4 jaar

Meisjes van deze leeftijd maak je altijd blij met een leuk geschenk van K3 of dacht je van Trolls?

Cadeau tips voor meisjes van 5, 6, 7 jaar

Meiden van 5, 6, 7 jaar vinden het nog heerlijk om te knutselen en fröbelen. Ook spelen met LEGO Friends en Playmobil zal goed scoren bij de dames. Ook leuk; Met Gel-a-Peel kun je laten zien wie je bent via je eigen creaties! Creëer trendy sieraden en lifestyle-accessoires in heel veel kleuren! Ontwerpen. Lostrekken. Dragen en delen!
Onze laatste tip voor deze meiden; Slijm maken! Vooral die van glam-goo en poopsie slime surprise zijn enorm populair en een groot succes. Het slijm is al ‘klaar’ en hoef je alleen kleur, geur en glitters aan toe te voegen om zo je eigen slijm te maken.

 

Tips voor meiden van 8, 9, 10 jaar

De meiden van 8,9 en 10 jaar beginnen al echte dames te worden. Verzorgingsproducten van de HEMA vallen vaak goed in de smaakt. Bijvoorbeeld een lekkere douchegel, bodylotion of een nagellakje.
Knutselspullen waarmee ze bijvoorbeeld sieraden kunnen maken; ook altijd een goed idee. De eerder genoemde tip; Slijm maken, moeten wij eigenlijk nog een keertje herhalen. Want wie wil er nu niet met slijm spelen!

 

Cadeau ideeën voor meiden van 11, 12, 13 jaar

Een cadeau wat altijd in de smaak valt bij meiden van deze leeftijd, zijn tijdschriften. Er zijn allerlei leuke tijdschriften voor meisjes. Denk bijvoorbeeld aan Fashionchick, Zo zit dat, Meiden Magazine, Linda Meiden, een sporttijdschrift of Girlz. Bij Magazine.nl kun je een cadeau-abonnement bestellen, maar ook losse nummers.

Kado’s voor meiden van 14,15, 16, 17 jaar

Sieraden blijven een klassiek cadeau. Een ketting kan een symbool zijn voor verschillende dingen.

Cadeaus voor alle leeftijden

Onze laatste tip; met accessoires voor haar telefoon maak je meiden van iedere leeftijd blij! Er vanuit gaande dat ze een telefoon hebben, dat dat wel! Denk aan een headsets, bluetooth speakers, lenzensetje en powerbanks. Of natuurlijk een leuk hoesjes voor de telefoon! Let dan wel even op dat je er eentje koopt voor de telefoon die zij heeft, anders heeft ze er niets aan.

Ook interessant;

Bezoek onze Pinterest en verbreed je kennis met meer handige tips.

 

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

gepersonaliseerd kinderboek

Gepersonaliseerd kinderboek

hulp sint

Mijn lessen als hulpsinterklaas