in , ,

Koffie cadeau

Da’s pas lekker!

koffie cadeau - Koffie cadeau
Waar ik nou echt blij van kan worden is, een lekkere vanille Latte! Ik bedenk me net dat ik deze blog eigenlijk vanuit een van mijn favoriete koffietentjes had moeten schrijven en niet aan mijn eigen bureau met een kop thee!
Maar gelukkig weet ik dat als ik straks lekker bij mijn ouders ga borrelen en eten dat ik daarna een overheerlijke Latte krijg omdat zij een lekker koffiezetapparaat thuis hebben.

Koffie en gezelligheid

Samen één koffie drinken vind ik gezellig en ik kom dan ook graag bij van die leuke koffietentjes. Interieur vind ik belangrijk en dat is dan ook het eerste waar ik naar kijk als ik ergens binnenkom. In mijn eigen woonplaats heb je nog niet echt alleen van die koffiezaakjes, maar hallelujah wat een geluk dat ik zeker minimaal drie keer in de week in Rotterdam kom en ‘jaaa’ daar wordt mijn behoefte helemaal vervult.
Samen met mijn schoolmaatje & vriendin Vivian of met Lilay die ook in Rotterdam studeert ga ik regelmatig koffie drinken. Op Rotterdam Centraal bij Lebkov, omdat we vanuit daar makkelijk de trein kunnen pakken en de koffie daar echt heel lekker is. Het is een soort van Starbucks, dus mensen komen en gaan. Heerlijk om te zien maar ook heerlijk om daar te werken aan blogs of schoolwerk.

Lekkere koffie voor huis

Natuurlijk is het niet altijd nodig om ”ergens anders” koffie te gaan drinken. Want sommige mensen hebben ook koffiezetapparaten thuis, wat ben ik jaloers!!
Op verschillende sites kan je terecht om accessoires te kopen voor bij de koffie, denk aan glazen, mokken, capsulehouder en meer!  Op de site van Koffievergelijk.nl vind je ook echt alles op het gebied van koffie.

Nespresso?

In augustus ben ik jarig en op mijn wishlist staat het Nespresso apparaat, oh wat wil ik die graag. Dan kan ik zelf in mijn eigen keuken, in mijn mooie glazen, mijn eigen vanille Latte maken. Maar tot die tijd drink ik thuis thee en ga ik naar al die leuke koffietentjes en naar mijn ouders! Over koffie gesproken… snel de auto in en richting mijn ouders!
Liefs Aniek!
Met dank aan Aniek
Blogger – writing with red lips – dreamer – hopeless romantic – in love with interior – friend – family- lover.
kleine 150x150 - Van Maiskolf naar Rammelaar

Van Maiskolf naar Rammelaar

cadeau geslaagd 150x150 - Cadeau idee examen

Cadeau idee examen