in

Trouwkado’s: daar komt de bruid

Een kado verzinnen voor een trouwerij is altijd lastig. Met een peper- en zoutstelletje kan je niet meer aankomen. Of het bruidspaar moet een wensenlijst hebben, dan maakt het al weer een stuk makkelijker. Maar als dat niet het geval is kijk snel verder voor het leukste huwelijkscadeau. Zeker weten dat je origineel bent.

1. Slippertje

Nee, geen slippertje in de slechte zin des woords maar een gepersonaliseerde slipper voor de bruid en bruidegom. De bruid krijgt een wit paar en de bruidegom een zwart paar. De naam of iets anders leuks kun je er in verschillende kleuren op laten borduren. De slippers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten.

2. Fotolijst met handtekeningen

Deze prachtige fotolijst is een origineel alternatief op de traditionele gastenboeken. Deze lijst kan je met trots aan de muur hangen en laten zien. Er zijn geen speciale behandelingen voor de mat nodig, de gasten hoeven alleen hun handtekening neer te zetten. In het midden kan de foto van het bruidspaar worden geplaatst, en onder de foto kunnen de namen en trouwdatum worden gegraveerd. Een mooi geschenk!

Tip; kijk hier voor feestgids bruiloft reglement

 

3. Champagne

Bij een trouwerij hoort natuurlijk champagne en dat mag thuis nog vaak herhaald worden met deze prachtige glazen. Je kunt de glazen zelfs laten graveren met een mooie tekst erin voor het bruidspaar. Wedden dat de champagne straks rijkelijk zal vloeien!

Tip; kijk hier voor gedicht bruiloft kind!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Wat vrouwen van mannen willen…

lampe berger

Review Lampe Berger