in

Win een verrassingspakket voor meisjes

winactie meisjes

Wij hebben weer een leuke winactie; Win een verrassingspakket voor meisjes!

Verrassingspakket voor meisjes

Een verrassingspakket; dat is toch altijd leuk? Misschien heb je zelf wat jongens rondlopen in de basisschooltijd of is het een leuke verrassing voor je kleindochter, nichtje of zelfs je buurmeisje. Wat er in het pakket zit, dat is natuurlijk een verrassing! Maar laat gerust ideeën achter bij de reacties; je weet nooit welke inspiratie wij hier uit halen!!

Win het verrassingspakket, zo doe je mee

Wil jij het verrassingspakket winnen? Meedoen met onze winactie kan eenvoudig via onze socials. Zoals altijd kun je hier de voorwaarden nalezen, toch altijd goed om te weten. Heel veel plezier; wij duimen voor je!

One Comment

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

liefdes cadeaus

Liefdes cadeaus

hekel verjaardagen

15 redenen waarom wij een hekel aan verjaardagen hebben!