in

Cadeau trends maart 2022

cadeau trends 2022

Dit artikel wordt regelmatig aangevuld!

Iedere dag zijn wij op zoek naar nieuwe cadeaus en ideeën om mensen te verrassen. Cadeau tips, waar wij jullie ook weer mee willen verrassen! Ben je benieuwd welke cadeau trends wij in maart 2022 zijn tegen gekomen?

L.O.L. Surprise!

Feest voor de meiden onder ons; er zijn weer nieuwe L.O.L. Surprise! Kijk bijvoorbeeld eens bij de L.O.L. Surpise world travel ballen en een L.O.L. surprise OMG World Travel Sunset. Bekijk hier de leuke review over L.O.L. Surprise! Tip voor cadeau meisje 6 jaar!

Sokken

Het lijkt wat suf, maar wij geven heel graag sokken cadeau! Natuurlijk niet alle sokken, maar deze komen er zeker voor in aanmerking. Het zijn sokken gemaakt van plastic flessen; van voor Sock My Feet! Voor de collectie SS22 voegt het merk naast gerecycled polyamide ook gerecycled polyester toe, afkomstige van PET flessen uit de oceaan. Hiermee wordt het merk nóg duurzamer.

Aerobie Superdisc

Leuk nu het buiten weer lekker weer wordt; een nieuwe frisbee! Bijvoorbeeld een Aerobie Superdisc.  Het aerodynamische design van deze Aerobie Superdisc zorgt ervoor dat je er heel precies en ver mee kunt gooien. Door de stabiele en precieze vliegeigenschappen is deze frisbee heel prettig voor zowel beginners als gevorderden. Handig: hij blijft drijven op het water!

Polesie – Buiten(gewoon) Speelgoed!

Ken je het buitenspeelgoed van Polesie al? Met het voorjaar voor de deur richten we ons deze week op het buitenspeelgoed van Polesie – Wader. Het merk staat bekend om kunststoffen speelgoed van hoge kwaliteit waarmee kinderen zich buitenshuis uren kunnen vermaken. Van graven en metselen in de zandbak tot het verkennen van de omgeving op een van de loopauto’s; het kan allemaal!

8 maart Vrouwendag; ook bij Marlies Dekkers

De producten van Marlies Dekkers worden niet alleen gedragen door vrouwen, maar zijn ook gemaakt door vrouwen! Vanaf het begin – meer dan 25 jaar geleden! – had Marlies een heel duidelijk doel: een product maken voor vrouwen, door vrouwen. Een product dat niet alleen de vrouwen die het droegen sterker zou maken, maar ook de vrouwen die het produceerde.

Nieuwe Ty Beanie Boo’s

Goed nieuws voor knuffelend Nederland; er zijn weer nieuwe Nieuwe Ty Beanie Boo’s! Wat dacht je van Ty Beanie Boo’s Snookie; een 15 cm grote unicorn. Of Mia, een grote kat. Ken je de puffies al? Zoals Ty Teeny Puffies Munchkin: een 10 cm grote bal in de vorm van een lammetje.

Houten speelgoed van Lovelties.com

Het houten speelgoed van Lovelties.com is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook stevig en écht gemaakt om mee te spelen. Alle producten maken we zelf, van Europees FCS hout in onze eigen fabriek in Soest. Een duurzaam cadeau; waar wij je deze maand graag meer over vertellen!

Lees ook

Written by mslaros

Origineel kraamcadeau

Origineel kraamcadeau

cadeau lessen

Cadeau lessen van Mattie & Marieke