in

Origineel kraamcadeau

Origineel kraamcadeau

Ben jij op zoek een origineel kraamcadeau? Hieronder vind je de leukste kraamcadeaus, cadeaus voor de pasgeboren baby. Tip; deze cadeaus zijn vaak ook leuk om te geven als de baby nog niet geboren is, bijvoorbeeld in een kraampakket of bij een baby shower.

Zoveel keus

Leuk speelgoed, lieve knuffels en schattige kleertjes, er zijn zoveel leuke cadeaus voor de baby. En ook in zoveel verschillende budgetten. Voor een dierbaar familielid of vriendin heb je vaak een heel ander budget als voor jouw collega die pas vader is geworden. Dat is niet erg, je kunt hier gewoon rekening mee houden. Voor iemand die je heel goed kent wil je waarschijnlijk ook een persoonlijker cadeau kopen als voor jouw achternicht waar je een geboortekaartje van hebt gekregen. Daarom kun je ook een budget aangeven bij onze kraamcadeau tips.

Met een groepje

Als collega’s is het vaak leuk om met zn allen geld in te zamelen en dan een groter cadeau te kopen, zoals bijvoorbeeld een kinderstoel of dat duurdere wippertje wat de ouders anders waarschijnlijk niet zouden geven. Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Neem ook eens een kijkje bij de leukste kraamcadeaus voor papa, de leukste kraamcadeaus voor mama of bij nog meer veel kraamcadeau tips.

Kijk hier voor nog meer gepersonaliseerde kraamcadeaus.

Lees ook

Written by mslaros

Bruidscadeaus

Bruidscadeaus

cadeau trends 2022

Cadeau trends maart 2022