in

Cadeaus voor de juf

cadeaus voor de juf

Schrijfmap

De juf houdt van cadeautjes die ze goed kan gebruiken, zoals een schrijfmap. Op de voorkant kan je een mooie foto laten zetten en in de map zelf is ruimte voor een pen. Er worden ook 50 a4tjes meegeleverd zodat de juf alles kan opschrijven. Misschien krijg je door dit cadeau wel een mooie brief als bedankje!

Schooltas

Ik neem veel spullen mee naar huis en die moeten dan ook weer terug naar school. Een tas is dan super handig en het leuke is….. ook hier kan je een foto op laten zetten! Een leuke herinnering voor mij en zo kan ik nog altijd aan je denken.  Zeker een aanrader als een van de vele cadeaus voor de juf.

Wandkalender

In de klas wordt vaak een kalender gebruikt. “Welke dag is het vandaag? En staat er iets speciaals te gebeuren vandaag?” Alle uitjes/acties/leuke dingen schrijf ik op de kalender. Daarom lijkt het me ook erg leuk om deze kalender te gebruiken. Hij is extra groot zodat hij in de hele klas zichtbaar is. Verder kunnen er 13 foto’s in. Elke maand dus een nieuwe foto!

Lekker snoepen

Het is natuurlijk altijd leuk om te snoepen, maar met dit gepersonaliseerde snoepblik wordt het lekker en leuk! Ze hebben verschillende soorten snoep, waaronder gemengde drop. Erg leuk, tenslotte zit het schooljaar d’rop!

slecht cadeau

5 cadeaus die je echt niet moet geven!

cadeau meisje 6 jaar

Kinder cadeau 6 jaar