in

De zoektocht naar het perfecte cadeau!

IMG 4546

Ik denk dat bijna iedere ouder het wel kent: je zoon of dochter is bijna jarig en hij wil perse dat ene kado hebben voor zijn verjaardag. In het geval van mijn zoontje, die bijna 3 werd, was het een grote Mack. Voor de niet-kenners onder ons; dit heeft niets met MacDonalds te maken. Het is de grote rode vrachtwagen uit Cars . Die wilde hij graag hebben en sterker nog; hij verwachtte gewoon dat hij hem kreeg!

Moeilijk zoeken

Geen probleem toch, zou je zeggen. Nu hadden wij Mack de vrachtwagen een paar maanden geleden gezien in een winkel en toen zei ik tegen mijn zoontje Alec:  “Die kun je voor je verjaardag vragen!” Maar nu zijn verjaardag naderde, had ik eigenlijk geen idee meer in welke winkel ik de vrachtauto van Cars had gezien. Nu had ik het geluk dat we in Disneyland Parijs waren, dus daar heb ik alle winkels afgelopen. Overal gevraagd, maar nee, Mack was nergens te bekennen. Dat deed mij denken aan ‘vroeger’, toen ouders letterlijk stad en land af moesten om dat ene kado te vinden voor een verjaardag of Sinterklaas.
Kijk hier ook voor cadeau voor kinderen.

Handig

Gelukkig hebben we tegenwoordig internet! Oké, je moet wel een beetje handigheid hebben met zoeken op internet, want zoek je op ‘Vrachtwagen Cars’, ‘Mack Cars’ of ‘Vrachtwagen Mack Cars‘? En als je de juiste zoekterm hebt gebruikt, dan nog krijg je behoorlijk wat resultaten die eigenlijk niets met de vrachtauto te maken hebben die ik zoek. Wat ik vervolgens handig vind, is de zoekfunctie in Google dat je zoekt op afbeeldingen. Dan zie je gelijk hoe de vrachtwagen er uitziet.
Na een paar minuten zoeken heb ik mijn Mack gevonden, bij verschillende winkels. En ja, verschillende winkels, verschillende prijzen! Ik ga niet per definitie voor de webwinkel met de laagste prijs; belangrijker vind ik de betrouwbaarheid en de levertijd van de webwinkel.
Mack is in ieder geval besteld; dat is toch heel wat relaxter dan stad en land afreizen!
happy boy receives package from online shop order happy surprised expression

5x waarom je online cadeaus moet kopen

cadeaus dierenliefhebbers

De leukste cadeaus voor dierenliefhebbers